Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Amica MVA 456 ADW a nesrozumitelny navod - jak nastavit

Od: ko odpovědí: 11 změna:

Amica MVA 456 ADW - v navodu k nastaveni tvrdosti service.okay.cz/... na strane 24 je napsano

Stiskněte tlačítko Programu "<"nebo ">", abys- te vybrali vhodné nastavení přizpůsobené místním podmínkám. Jsou možná následující nastavení: H1->H2->H3->H4->H5->H6.

na samotne mycce 456 ADW ale neni alfanumericky displej a indikace probiha pouze pomoci 3 diod (sviti nesviti).

podobne nastaveni lestidla.

Nemate nekdo prekladovou tabulku anebo originalni navod s vysvetlenim, co ktera kombinace svitu 3 diod konkretne znamena? Autor ceskeho / slovenskeho navodu by zaslouzil lepaka.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ale to je přeci jasné. 6programů,indikuje 6svítících diod podle zvoleného programu.Tam o nějakém kodovaném blikání se nepíše.:-D

Ještě dodám,kombinace svitu indikuje činost podle stllačených tlačítek.Tak to chápu já.:-D

ko
hodnocení

NEEE!

Bavime se o naprogramovani davkovani soli a lestidla. Sviti ovsem vzdy jen 3 diody (tusim leva, prostredni, prava, leva +prostredni, prostredni+prava, takhle nejak nelogicky).

Ten model nema zadny ALFANUMERICKY (to jsou pismena a cisla) display, aby mohl ukazat to, co je v navodu! Tedy H1 az H6 napriklad.

riva
hodnocení

0x

No tak třeba nastavení pro nejtvrdší vodu H6 60‘

bude, když při nastavování tvrdosti bude svítit kontrolka "Sklo" a světlo ukazatele bude jasné.

ko
hodnocení

To plyne z ceho, nevsiml jsem si ruzneho jasu diod. Z formulace "treba" soudim, ze jde o strelbu naslepo?

Jelikoz jsou ve hre 3 diody co cyklicky sviti v kombinaci, tak je dost moznych kombinaci i bez ruzneho svitu pro 6 ruznych nastavni programatoru.

podle mého názoru, musí existovat nějaká převodová (dešifrovací) tabulka "3 diod na stupně 1-6". Bohužel jsem od toho přístroje odjel dřív, než jsem stihnul zalistovat v originálních návodech A ten originální, zřejmě v polském jazyce, se mi zatím najít nepodařilo

riva

Dívám se do návodu a i když danou myčku nemám, tak českoangličtina toho, kdo to překládal, ukazuje, že tam jsou 3 led -

1. LED - ukazatel

2. LED - 60. minut

3. LED - sklo

No a při nastavování svítí asi jen jedna z nich a to buď "krátké jasné světlo" nebo "jasné světlo"

ko
hodnocení

Uz vim co myslis, z tabulky sloupec: Ukazatel úrovně tvrdosti

No, problém je, že tam cyklují 3 diody a svítí 2 z nich v jednom kroku (ze by to mel byt vyssi svit!?)... proto si chci přečíst origo návod.

...i jen vstup do programování mají v českém asi chybně popsaný.

ko
hodnocení

Jenze originalni navod zda se neexistuje

sasa1

myslim, že je to v překladu.. jasné světo LED - stálé svítí , druhá možnost- krátké záblesky čili přerušovaný svit LEDky.

ko
hodnocení

Tak jsem to asi dekódoval:

Návod čzengliš = přeloženo do češtiny

H1 Krátké, jasné světlo ukazatele = svítí ukazatel Krátké
H2 60 min., jasné světlo ukazatele = svítí ukazatel 60 minut
H3 60 min., Krátké, jasné světlo ukazatele = svítí 2 ukazatele 60 minut + Krátké
H4 Sklo, jasné světlo ukazatele = svítí ukazatel Sklo
H5 Krátké; 60 min., jasné světlo ukazatele = svítí 2 ukazatele Krátké + 60 minut
H6 60‘; Sklo, jasné světlo ukazatele = svítí 2 ukazatele 60 minut + Sklo

Ten překladatel by zasloužil nakopat do prde... "jasné světlo ukazatele" no tvl.

a stejně tam je asi chyba kdy H3 a H5 je stejné...

Amica MVA 456 ADW a nesrozumitelny navod - jak nastavit
Amica MVA 456 ADW a nesrozumitelny navod - jak nastavit #2

lmgify
hodnocení

0x

> originalni navod zda se neexistuje

On to bude asi nějaký model speciálně pro ČR, protože Google mi jinojazyčné stránky nenašel. Nabízí místo toho odkaz na model Amica MV456 ADW, dostupný v ČR a SR.

Amica je polský výrobce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]