Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu tak nechat.nebo mám oživit aspoň doplňky?

Od: kacka® odpovědí: 19 změna:
Můžete poradit nábytek dub sonoma , ale ta podlaha se mi k tomu moc nehodí.Ješte mám sonomu stolky jídelní s konferenčním.Židle tmavě šedé s sedačka šedá.tu budu časem měnit.Nabytek zatím neplánují.Bohužel jsem neměla na výběr z moc dekorů a volila jsem kontrast raději než bych podobný odstín barvě Sonoma netrefila.Ale dle vizualice se to moc k sobě hodit nebude .Budu mít v bytě vybírala jsem pouze podle fotky a ta klame.Přemyslim že bych to trošku rozbila aspoň přidáním koberečků pod stolky .když ne pod stěnu.ale nevím.A jaké barvy šedé nebo se nemám bát i jiné barvy, ať to místnost oživí?Tu šedou moc nemusím, ale víc barev v interiéru,by nemělo být.Kuchyn spojená bude bílá ta je neutrální tím nic nepokazim.možna pak do budoucna koupit bílý nábytek a bude vyřešeno,.Zatim ale neplánuji.Budu ráda za vaše rady.
Mohu tak nechat.nebo mám oživit aspoň doplňky?

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

7x

Upřímně? Děs běs. A dorazíte to bílou kuchyní. Žádný doplněk vám nepomůže.

24.03.23 21:35

jo.

hodnocení

No bílá se k tomu hodí ta jde ke všemu jaká by tam asi jiná mohla být?A ten nábytek není škaredý a
Tý jo,teda, ješte bílou kuchyň k tomuhle všemu *stop* ta podlaha s tou skřínkou je sama o sobě strašný průser. Obávám se, že tenhle omyl se nepodaří "rozbít" jen nějakým koberečkem. Na druhou stranu chápu, že když není peněz nazbyt,tak se toho moc vymyslet nedá. V bílé kuchyni nevidím problém,ale už nemochatdo tohohle interiéru, tady bude vypadat všechno jako pěst na oko.
hodnocení

No ale kuchyň v tom pokoji být musí když mám 2 kk a je tam plánovaná jsou vývody .
A jakou tedy barvu kuchyně?Bílá je právě neutrální hodí se ke všemu.dvere budou bílé.
A ta zem klame potřebují vidět v reálu a nábytek můžu časem vyměnit.Mam tu foceny vzorek dekoru samostatně a vypadá trošku jinak.To až budu bydlet se doladí časem.
Tak jestli ta podlaha na fotkách není real, tak to neřešte zatím, třeba bude vypadat jinak. Je škoda,že Vám neukázali vzorník. Bez vzorníku bych nevybírala nic. Můžete tu podlahu ještě změnit,nebo už ne? Máte v hlavě nějakou vizi do budoucna,jak byste to chtěla? Styl, barvičky...? Já mám asi nějak odpor k té barvě podlahy, teda podle fotky, protože mi k tomu nejde vůbec nic najednou *smich* Kdyz k tomuhle všemu v jedné místnosti dáme ještě bílou linku, tak to bude moc barev. Jestli linka musí být bílá a ne v Sonomě, tak by bylo nejlepší mít skříňky v barvě linky a dodekorovat interiér tak, aby se Vám tam líbilo a cítila se tam fakt doma ;)
hodnocení

No tak kupovala jsem ten nejlevnější nábytek ty skříňky a kvalita nic moc.Nestoji to dnes majlant, abych časem vyměnila za nějakou bílou skříňku třeba jen pod tv zatím a zbavila se tě sonomy.I když s dekorem co se týče údržby jsem spokojená a ještě k tomu je i jídelní stolek a konferenční, tak opravdu nevymmenit všechno.Nejsou finance.
Vzorek mám pouze na fotce.Jinak bych musela kvůli vzorků v reálu jet až do Prahy.
A bílá kuchyň být nemusí, jenže do malé místnosti tmavou nechci,a sám uvádíte, že více barev v místnosti se nehodí a k bílé jde všechno.Libi se mi i zelenkavá mátové, nebo kombinace bílá a nějaké dřevo.Ale jaké,abych to barevné trefila?Nebo capuchino.Ta Sonoma kuchyň by šla, ale když už mi nesedí barevné nábytek dávat ještě kuchyň sonomu? Přikládám vzorek podle fotky podlahy co tam bude.Jinak taky vypadá na světle..
Mohu tak nechat.nebo mám oživit aspoň doplňky? #2
Tady na té poslední fotce ta podlaha nevypadá tak "divně hnědookrově". Kdyby vypadala takto,tak by to ve výsledku nebylo úplně špatné. Nešťastná je kombinace této podlahy a Sonomy. Tak kuchyň bílou a do budoucna počítat s výměnou nábytku v obývákové zóně,nebo tam flákout i kuchyň v Sonomě, šikovně rozmístit koberečky, třeba mátové nebo starorůžové... tímto způsobem by to šlo zachránit snadněji,za méně nákladů.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, upřímně? Mně se moc nelíbí šedá barva nábytku a k tomu barva světlehnědá/okrová podlahy. Snad oddělit tu zvláštní barevnost pruhem jednobarevného koberce tmavší barvy, který bude přiléhat k nábytku (nebo více malých koberečků a udělat tam ten předěl). Zdravím!

P.S. A barevné doplňky určitě.

doplněno 25.03.23 08:46: Je to cele divne. Je to novy byt, ale potom bude jiny. Nabytek je z nejake fotky, podlaha bude jina, veci nemate kam dat, koberecek odmitate, o koberecku potom pisete, bude to spojene s bilou kuchyni (patrne kuch. kout v tom pokoji), kritiku odmitate, rady nevidite. Tak si ... (chcete hlavne povidat).
doplněno 25.03.23 22:44:

Nyní jsem to konečně pochopil. Ono nejde o reálný (Váš) byt, ale jenom si hrajete v PC na zařizování bytu a jak by to (někdy, snad) v budoucnu mohlo vypadat, resp. jde o nějaký vzorník či co. Zkuste příští dotaz formulovat třeba stručněji, ale o to více jednoznačněji. Dík!

hodnocení

No zas bude kuchyň spojená s obyvakem.tak koberce nepraktické.To možná počkám až ušetřím na jiny nabytek.
Ten nábytek není šedý je dub sonoma .no světlejší.
hodnocení

Ono se těžko vybírá podle fotky neměla jsem. možnost vidět podlahu vcelku osobně.Tady vzorek vypadá jinak trošku než ta podlaha kterou jsem si přidala a jevila se mi nejvíc podobná s tím vzorkem dekoru, který tam budu mít.Uvidim až mi bude být předán.Zbytecne starostí zatím.
Mohu tak nechat.nebo mám oživit aspoň doplňky? #3
hodnocení

Já si nehraju.Kuouji být a v něm je již daná podlaha podobná té na fotce s nábytkem.Ja jsem si pro představu našla na internetu od jiné firmy podobny dekor a udělala vizualizaci s nábytkem, abych viděla jak to bude vypadat.
A samostatné je vyfocený vzorek te podlahy co tam bude.
ben®

kacka - a přesně takto jste měla začít psát svůj původní dotaz, aby bylo hned od počátku zřejmé, že to zatím není skutečnost, ale "hra", jak by to mohlo jednou u Vás doma vypadat. Na jaké úrovni položíte dotaz, takovou úroveň mají i odpovědi, tak na to myslete. A dávkování informací po částech je nešvar, který vlákno jen prodlužuje.

id
hodnocení

1x
Kačko nechápu co chcete, asi jen zaháníte nudu a potrebujete plkat.
V dotazu uvádíte - budu ráda za vaše rady a přitom každou zavrhnete, melete pořád dokola jak kafemlejnek. Je to vaše bydlení, žijte si tam jak chcete třeba s modrými lustry a zeleným záchodem.
25.03.23 07:46

@id *palec*

hodnocení

Chtěla jsem radu a ne kritiku.

hodnocení

0x

Možná to kazí i ten mrďas v tom nábytku.

Hrnky s knihama. Někam to narvat bez ladu a skladu.

Neříkám holobyt, ale na každé prázdné místo něco prdnout za každou cenu je fakt hrůza.

A nějak nechápu z dotazu:

Budu mít v bytě vybírala jsem pouze podle fotky a ta klame

Dobudoucna bílý nábytek? To bude luxusně útulné až sterilní. Potom to budete rozbíjet doplňky všude možně jako teď :)

hodnocení

A jaký by se teda k té podlaze hodil? Bílá se hodí ke všemu a kuchyň spojená bílá.tu má většina.tim nic nepokazim. No zatím to nechám tak.Je to detail a podlaha bude pěkná nová.Pripadne nějaký kobereček pod stolky a hotovo.
Developer co stavěl být mi nedal moc na výběr z dekorů. A ty jsem viděla pouze na fotce.Urcite ve skutečnosti podlaha celistvá bude vypadat jinak. Tohle navíc není ten samý.ktery budu mít, ale hodně podobný podle fotky.A ta může klamat.Rozhodne ne černou, šedou a ze dřeva bych se nemusela trefit zas k nábytku.Navic ten můžu do budoucna vyměnit.
Bordel?No promiňte.
Já ty hrnky jak píšete nemám kam dát.V garsonce moc místa není.Snad bude o něco větší kuchyň v novém, tak bych dala do ní.Ale vystavit si můžu co chci.Je to stěna na tyto věci dělaná.

Ještě k těm hrnkům a knihám dejte savo a kartáček na zuby.

To není o tom, že to není kam dát, ale o nějaké skladbě věcí. To je jako mít na záchodě vedle štětky na záchod sklenici od kafe a mouku. *smich*

A nemusíš se urážet. Co čekáš, když to sem nafotíš. Že ti někdo pochválí chlívek co máš doma?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]