Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorová sekačka

Od: kedar76 odpovědí: 10 změna:
Dobrý mel bych dotazam sekačku motor brixstaton 650 a problém je, že normalne seče v pohodě, ale jak se zahřeje pak nejde nastartovat kdyz s chladne, tak jde prosim radu kde může byt problem svičkou to není...koupil jsem novou? Diky pěkný den

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dostatečné množství oleje tam máte? Případně ten správný olej do motoru? (Správný typ oleje naleznete v manuálu)

Dobrý den!

Popisovanou chybu v chodu motoru bych řešil nejdříve kontrolou správné funkce zapalování a karburátoru.

hodnocení

0x

Pravdepodobne bude vadné zapaľovanie,nahriatím sa dostáva do skratu. Po zberných dvoroch tých kosačiek s týmto motorom bude dosť, a väčšinou majú len uhnutú hriadeľ a zapaľovanie je OK.

kedar76
hodnocení

dobrý den , takže zkusit sehnat zapalovací cívku?

Já bych nejdříve zkusil, jestli při teplém motoru, kdy to nestartuje "háže" zapalování - svíčka dostatečnou jiskru. Porovnat to se stavem "za studena", kdy to funguje. A hned bude jasno.

kedar76
hodnocení

Dobrý den, za tepla když chcípne jiskru nehází :(

Tak potom je to jasne, tak ako som napísal po zahriatí dôjde ku prierazu izoláci na vinutí cievky zapaľovania a ku skratu.

agrond.sk/...

Na ten malý faston na cievke sa nasúva drôt ktorý je vyvedený na skratovací spínač. Po zahriatí sa vám to skratuje priamo v cievke nie cez ten skratovací spínač.

kedar76
hodnocení

Dobrý den, ano vede drát mám ho odpojit a jet bez něho a nebo sehnat stejnou cívku a vyměnit?

Vymeniť cievku, lebo cievka je ukostrená cez jadro na motor prišrubovaním.

adamek
hodnocení

0x

Mi to tak začalo dělat ,když jsem vyměnil svíčku.I když házela jiskru. Vrátil jsem starou a v poho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]