Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zemni vruty vzhled

Od: jayy odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, plánuji výstavbu montovaného domu. Byly mi doporučeny zemní vruty. Jsou levnější, rychlejší atd. Nelíbí se mi ale představa,že budu mít dům na nožičkách. Dá se to nějak vizuálně upravit? Nějaké nápady? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Chápu z tvého dotazu, že chceš nějak vizuálně upravovat zemní vruty? Zemní vruty jsou skoro celé zašroubované v zemi, takže jejich úprava je nadbytečná.

A jestli ti jde o ty nožičky, tak prostě odbagruj terén tak, abys měl rovnou plochu.

Pokud chceš další nápady, zkus upřesnit a rozvést otázku.

jayy
hodnocení

Přesně tak, jde mi o to, že i když je dům postaven na rovném terénu, je jakoby ve vzduchu. viz. obrázek.
Zemni vruty vzhled
A co něčím když to tak blbe řeknu něčím zakrýt? Možnosti máš fůru. V představivosti se meze nekladou

hodnocení

3x

Doporučil bych počkat na šikovného poradce, Requied, ten má velký dům na zemních vrtech, téměř vše si dělal sám, on vysvětlí, že se obáváte zbytečně.

viz:

Co brání obložení soklu dřevem, marmolitem, a desítky jiných možností...

zaseja
hodnocení

1x

Co ti brání ty vruty zašroubovat víc do země, aby se ta mezera co nejvíc zmenšila a zbytek schovat do sloupků třeba z bílých cihel?

rnd

úplně bych to nezabednil, trochu by měl ten radon dule luftovat, nechat aspoň negde malé otvory

zaseja

Já měl na mysli jenom okolo těch vrutů, udělat z nich cihlový sloupky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]