Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fitinky voda redukce Female 3/4” to Male 3/8”

Od: opravar odpovědí: 8 změna:

Umí někdo najít na alíku nebo ebay tuhle redukci, ale v provedení Female 3/4” na Male 3/8”?

Aby se nemusela skládat, případně v Česku existuje? Všude jsou jen 3/4 na 1/2..

Fitinky voda redukce Female 3/4” to Male 3/8”

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

2x

Google výsledky

Hornbach.cz, náhodný e-shop atd.

doplněno 23.03.23 01:41:

Baumax

opravar
hodnocení

No super! Stranky obi nejdou , hornbach mam daleko

Umel byste to prosim najit i na aliku? Ja tam asi neumim hledat...

kdyby to bylo v chromu tak by to bylo super (viz priloha ale to je 3/4 na 1/2, ja potrebuji na 3/8)

Fitinky voda redukce Female 3/4” to Male 3/8” #2
lmgify
AliExpress z nějakého důvodu nemá skoro vůbec žádné pochromované fitinky.

Ani na ebay nic není. *co*

Někde dělám(e) chybu a netuším kde. *zmateny*

opravar
hodnocení

Nevim z jakeho duvodu to na aliku nemaji, napsal jsem asi 20 prodejcum a jeden poslal i fotku toho spravneho medeneho (brass) a ze kdyz budu chtit 10 ks tak ze to "prida do nabidky".

Zbyli 2 se ptali kolik chci kusu a ostatni to pry nevedou :)

Asi je to prilis neobvykla kombinace, noo :( treba kdyz potrebujete pripojit stavajici stojankovu baterii na vyvod mycky aj.

ml1
hodnocení

2x

Mě přišlo, že to má norálně Hornbach i Obi, jen se to tam blbě hledá. Mají železné, mosazné, chromové i plastové (netvrdím že ve všech mají i 3/8 na 3/4), každé v jiném oddělení. 3/8 to je ještě v pohodě. Legrace začíná při shánění 1/4 nebo 1/8.

Našel jsem třeba technicke-soucasti.cz/... ale dost drahé. Ale má to i Hornbach hornbach.cz/... a obi obi.cz/... a podle mě každá prodejna instalačního materiálu.

Kdybych to sháněl (a neměl možnost si to prohledat v obi nebo tak), zeptal bych se u nás, dají se očekávat dva výsledky, buď to vytáhnou z podpultíku, nebo mi řeknou, že jsem trotl, že nic takového se nedělá (je to jedna z těch prodejen, která nepřipouští, že se dělá i něco jiného, než mají skladem, ale jinak je to skvělá prodejna).

hodnocení

0x
obi.cz/...
Ebay Vam moc nedoporučuji tam jsem si jednou objednal šroub M6 a přišla mi M12 dvakrát tak větší Případně zkuste navštívit OBI, Hornbach možná baumax prodejnu tam mají redukci docela široký výběr.

hodnocení

0x

Baumax má jenom vsuvku 3/4 na 3/8.Takovou spojku jsem tam nenašel !:(

ja1
hodnocení

0x

Pokud byste netrval na šestihranu ale stačil by válcový tvar, tak ano, existuje a vyrábí a prodává se. Ve válcovém provedení jsem jí kupoval v Praze v obchodě s vodoinstalačním materiálem INPO CZ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]