Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lak na dlažbu na terase

Od: daniela* odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu.Asi před 5ti lety děda natřel dlažbu na terase něčím transparentním/lak nebo hydroizolace/kvůli drobným sem tam vlasovým prasklinkám.Vydrželo to doposud ale chtělo by to zase obnovit.Bohužel děda už nežije a já nemám ponětí čím to vlastně natíral.Poradíte mě někdo?Díky Daniela

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladislavtikal*
hodnocení

0x

jestli mate na mysli hydrofobni pripravek tak muzu doporucit lukofob a nebo imesta je to bezbarve

daniela*
hodnocení

Děkuji za snahu poradit,ale Lukofob je na injektáž do zamokřelého zdiva a Imesta hydrofobizační emulze do maltových směsí.Nátěr kterým to děda dělal byl na bázi nějakého laku zda akrylového netuším.Snad se ozve nějaký podlahář ten by snad mohl vědět.Ale i tak díky.D.

ladislavtikal*

neni pravda ze to je jen na injektaz s podivejte se na jejich stranky je to na ochanu dlazeb zdi atd strikame ho na mosty na hradech aby sparovany zdivo dele vydrzelo a neprijimali spary do sebe vodu delam s tim 6 let tak vim o cem mluvim a dovoluji si eict ze imesta je lepsi nedela bile fleky kdyz lukofob se nesnese se vsema materialama

ola®

mám podobný problém, tarasové schody a tarasový poklop na hrob. V obojím jsou jemné trhlinky-vlásečnice. Šla by použít taky ta IMESTA? Jestli jo, tak jaký typ? prý to má nějaké přímé označení? Děkuji*dril*

ladislavtikal*
IMESTA® IW 290
IMESTA® E 101 muzete pouzit oboji a to muze pouzit i tazatelka Daniela
doplněno 03.05.10 15:51:

a nebo lucebni.cz/...

ola®

*placni*móc děkuji, vyzkouším...*uf*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]