Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.Asi před 5ti lety děda natřel dlažbu na terase něčím transparentním/lak nebo hydroizolace/kvůli drobným sem tam vlasovým prasklinkám.Vydrželo to doposud ale chtělo by to zase obnovit.Bohužel děda už nežije a já nemám ponětí čím to vlastně natíral.Poradíte mě někdo?Díky Daniela
Děkuji za snahu poradit,ale Lukofob je na injektáž do zamokřelého zdiva a Imesta hydrofobizační emulze do maltových směsí.Nátěr kterým to děda dělal byl na bázi nějakého laku zda akrylového netuším.Snad se ozve nějaký podlahář ten by snad mohl vědět.Ale i tak díky.D.
neni pravda ze to je jen na injektaz s podivejte se na jejich stranky je to na ochanu dlazeb zdi atd strikame ho na mosty na hradech aby sparovany zdivo dele vydrzelo a neprijimali spary do sebe vodu delam s tim 6 let tak vim o cem mluvim a dovoluji si eict ze imesta je lepsi nedela bile fleky kdyz lukofob se nesnese se vsema materialama
mám podobný problém, tarasové schody a tarasový poklop na hrob. V obojím jsou jemné trhlinky-vlásečnice. Šla by použít taky ta IMESTA? Jestli jo, tak jaký typ? prý to má nějaké přímé označení? Děkuji
a nebo lucebni.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.