Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napsat recenzi na myčku

Od: cekrops® odpovědí: 7 změna:

Zdravím.

Koupil sem si v Datartu myčku . Jsem tam zaregistrovaný.

Teď jsem chtěl na ni napsat recenzi (na jejich stránkách) .

Bohužel nemůžu přijít na to , jak to udělat.

Nevíte to někdo?

Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, měl by Vám po nákupu přijít na e-mail dotazník (hodnocení), ten vyplníte a odešlete. Jak dlouho je od nákupu? Zdravím!

doplněno 31.03.23 14:51:

cekrops - už jste dostal ten e-mail pro ohodnocení a už jste hodnotil? Dejte vědět.

hodnocení

0x
Jděte google mapy,napište datart,objeví se datart u vašeho bydliště nebo najdete ten kde jste kupoval myčku, rozkliknete recenze a můžete psát
makak
Jasně, do recenzí obchodu bude psát hodnocení myčky. A to se tváříš, že rozumíš celému světu *smich*
uo

No a hlavně on chce psát recenzi na jejich stránkách, tedy na eshopu Datart, jak už jsem napsal jinde, pokud to koupil přes prodejnu a ne přes e-shop, tak to možná ani nedovolí

záleží, jak to mají nastavené

uo
hodnocení

0x

A tu myčku sis koupil normálně v krámě a nebo na eshopu? :)

Hádám že pokud sis koupil myčku přes pult, tak možná není nemůžeš psát online recenzi, ale nevím jak to má Datart

taky jsem si koupil online myčku a ještě mi žádný dotazník asi nepřišel, dej tomu 14 dní

ben®

uo - tazatel píše, že je tam zaregistrovaný, tak o kamennou prodejnu nepůjde.

hodnocení

0x

Hlídej si hromadné a spamy v mailech. Někdy to tam spadne a člověk žádost o recenzi přehlédne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]