Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čerpadlo do septiku

Od: jaromer odpovědí: 8 změna:
Dobry den chci se zeptat na zkušenosti s čerpadlem do skeptiku, a které by jste doporučili? Je velké 2m3. Nemám s tím zkušenosti. Dekuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

ponorné - kalové - pokud je v septiku voda a kal... - jinak hovnocuc

zdeno*
hodnocení

2x
Na dva kubíky stačí úplně něco do řekněme 2500 Kč. Nějaké Geko v této cenové relaci a máte klid. Ať mě bůh netrestá, ale věřím tomu, že by Vám stačilo i toto:PARKSIDE® Ponorné kalové čerpadlo PTPS 1100 B2.
jaromer
hodnocení

Super děkuji, pokouknu po nějakých podle recenzi do te ceny

hodnocení

0x

Zdravím souseda do Jaroměře.

Záleží, jak často budete používat. Já si půjčoval kalovku z půjčovny, ale teplotní pojistka mi nedávala moc dlouhé čerpání. Je pravda, že mám větší septik.

zdeno*
Používat na dva kubíky čerpadlo z půjčovny mě přijde dost neekonomické.Nicméné nevím jestli to je na nějaké chatě kde bude čerpat jednou za rok,v tom případě by čerpadlo z půjčovny dávalo asi smysl.

Zdeno,

Ze septiku, dva kubíky, na chatě, to stačí jednou za pět let. Proto se ptám, jak často používat.

jaromer
hodnocení

Děkuji moc, bude to na používání cca 1 max 2 krát za rok ale pokud bude stačit nějaké levnější tak si koupim.
zdeno*
PARKSIDE® Ponorné kalové čerpadlo PTPS 1100 B2
Ale počkejte na vyjádření pana milancukrar.Je domkář delší dobu než já.Ten chlap má víc zkušeností.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]