Ahoj.. Mám děravou duši z kola, no a ještě dnes bych to potřeboval zalepit ,ale nemám žádné pomůcky. Mám pouze sekundové lepidlo Loctite ,tak jsem si řekl že bych to slepil sním ,ale nevím co použít jako záplatu. Nevíte nějakou alternativu záplaty?
I jen zkoušet vteřinové lepidlo je naprosto zbytečné. Třebas se na první pohled bude zdát, že drží, po nafouknutí a několikerém propružení stejně bude ucházet. Pokud je obchod daleko, zkus souseda. Dyť to má každý cyklista kutil doma. Já taky.
Hlavně důkladně očistit.To nemáte v okolí někoho kdo jezdí na kole a má lepící sadu? Jinak tu lepící sadu si potom kupte.Dá se základ sehnat i za 40,-Kč. kolacihal.cz/...
Co takhle na nějaké staré duši vyzkoušet Chemoprén na obuv? Když lepí gumové podrážky, třeba to půjde i na duši (vzdušnici) alespoň do té doby, než si koupíte opravodé lepidlo na veloduše nebo novou duši.
Nouzově bez záruky snad ano. Jinak lepení na veloduše, jak tu je několik odkazů a dle zručnosti se za pár minut pokračuje v jízdě, nebo, pokud se ještě dá sehnat lepidlo Vulkan-cement a k tomu vystřihnutý "flastr" ze staré duše, ale pak je to na delší čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.