Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Občasné přespaváni v nebytovém prostoru

Od: adam* odpovědí: 7 změna:

Ahoj,

rád bych se prosím zeptal, jestli máte někdo zkušenost, jak to funguje, pokud bych v pronajaté kanceláři třeba 2x v tydnu přespal. Je moji povinnosti tyto možné skutečnosti hlásit pronajemateli, nebo pokud v kanceláři nebudu doslova bydlet, je toto irelenavtní? Nerad bych na sebe hned upozorňoval. Jedná se o velký komplex kanceláří.

Rád bych si pronajal kancelář, ale předem vím, že se mi vyplatí občas zůstat přes noc z časových důvodů a nejezdit domů.

Děkuji za odpovědi,

Adam.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x

Kdo vám dokáže, že jste celou noc nepracoval? Když budete řádně platit nájem (a nebudete courat v pyžamu po chodbě *smich*), tak to může být každému jedno. Jen si pohlídejte smlouvu a případné bezpečnostní předpisy pro objekt.

hodnocení

7x

Pronajímal jsem kanceláře a vím, že tam občas někdo přespal. Jen byl občas problém, že ostatní zapnuli alarm a spící spustil poplach. Vždy se to obešlo bez problémů.

Ale já nevím, jakou máte smlouvu a jaké podmínky stanovil pronajímatel.

omg
hodnocení

5x

Tak tam jednoduše zajdi na vrátnicí na výzvědy, pokud tam nějaká je a zeptej se, jestli je vrátnice celou noc anebo jestli se zapínají snímače, že chceš kancl a občas potřebuješ pracovat i pozdě do noci...

co budeš pak dělat v kanceláři bude asi každému jedno.

hodnocení

5x

Z vlastní zkušenosti- je to naprosto reálné. Už před lety jsem dělal pro firmu, které měla v Praze na Italské prodejnu s nábytkem, v ní samozřejmě kancelář a za kanceláří dva pokoje, kde jsme přespávali, když se montovalo někde okolo Prahy, často šlo celý týden v kuse. Totéž v Brně. Ale vše se řešilo po dohodě s majitelem objektu a nešlo o kancelářské budovy se stovkami kanceláři.

hodnocení

4x
Tohle se dělá na černo a rozhodně v komplexu kanclu nesvitis v místnosti naplno. Další problém je vrátný a elektronické zabezpečení cidli.

dashen*
hodnocení

1x

kde není udavače... není ani soudce.

riva
hodnocení

1x

Pronajímáš si ji včetně noci. Jen bacha na vaření, smažená cibulka spustí protipožární alam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]