Nejste přihlášen/a.
V Jysku jsem si koupila tyčku + koupelnový závěs k vaně,ale nebyl tam popis o kolik se dá max prodloužit ta tyčka.Složené to má jen 110 cm,já potřebuji až 215 cm.Muži,máte s tím zkušenosti?
Doplňuji : Vznikl mi ve styku obkladu a vany časem mini žlábeček,kde zůstavá voda,mohu si koupit tmel či/co a nanést třeba tubičkou bez nějakých pístů,poradíte mi,díky
Tycku nejde roztahnout na skoro 2 nasobek, musi v sobe kousek zustat, jinak by se zlomila...
nevyhovujici tycku kde nebyla uvedena skutecna finalni sirka muzete vratit v techto retezcich obvykle do 30 dnu
---
na tmelovou kartusi potrebujete obvykle pistol, ale jestli potrebujete jen trosku tmelu, tak kartus muzete rozrezat vzit trochu tmelu a zbytek vyhodit... lepsi ale bude objednat si hodinoveho manzela, kdyz ten vas stoji za ho..., aby objel celou vano novym tmelem, cas od casu, podle kvality zhotoveni koupelny, je dobre tmel (v obi se ptejte na bily sanitarni silikon) predelat... fotku jste nedodala...
Nekdy, kdyz je vana pevne usazena, tak tam staci i jen sparovaci hmota, vydrzi to 15+ let
Jindy, kdyz je nekvalitni koupelna a vana a prace, tak se musi kazde 2 roky pretesnovat silikonem.
To jo,vyčerpávající odpověď,
díky jenže kdysi jsem viděla někde (?) takovou tubičku na opravu vany a ta by v tomto pípadě stačila,ono tam vznikl celkem neviditelný žlábeček pár cm,ale když jsem tam jednou zahlédla v noci rybenku !,tak od té doby to po každém použití vytírám do sucha,páč to nesnesu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.