Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O kolik se prodlouží rozpínací tyčka na závěs

Od: amarena odpovědí: 11 změna:

V Jysku jsem si koupila tyčku + koupelnový závěs k vaně,ale nebyl tam popis o kolik se dá max prodloužit ta tyčka.Složené to má jen 110 cm,já potřebuji až 215 cm.Muži,máte s tím zkušenosti?

doplněno 16.03.23 20:50:

Doplňuji : Vznikl mi ve styku obkladu a vany časem mini žlábeček,kde zůstavá voda,mohu si koupit tmel či/co a nanést třeba tubičkou bez nějakých pístů,poradíte mi,díky

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Pokud je to tahle, tak ne...jen 200cm
jysk.cz/...

hodnocení

4x

Použijte třeba tuto, je do 220cm...případně podobná zde...nebo tato

amarena
hodnocení

Takže OBI,super,moc jste mi pomohl

jinka
hodnocení

2x

Musíte spojit 2 tyčky!

amarena
hodnocení

aha,a to jde?,to bych nedokázala

hodnocení

2x

Tady máte také slušný výběr.

amarena
hodnocení

Díky,ceny jsou nižší,jak v Obi,ale doprava + to vyrovná

omg
hodnocení

2x

Tycku nejde roztahnout na skoro 2 nasobek, musi v sobe kousek zustat, jinak by se zlomila...

nevyhovujici tycku kde nebyla uvedena skutecna finalni sirka muzete vratit v techto retezcich obvykle do 30 dnu

---

na tmelovou kartusi potrebujete obvykle pistol, ale jestli potrebujete jen trosku tmelu, tak kartus muzete rozrezat vzit trochu tmelu a zbytek vyhodit... lepsi ale bude objednat si hodinoveho manzela, kdyz ten vas stoji za ho..., aby objel celou vano novym tmelem, cas od casu, podle kvality zhotoveni koupelny, je dobre tmel (v obi se ptejte na bily sanitarni silikon) predelat... fotku jste nedodala...

Nekdy, kdyz je vana pevne usazena, tak tam staci i jen sparovaci hmota, vydrzi to 15+ let

Jindy, kdyz je nekvalitni koupelna a vana a prace, tak se musi kazde 2 roky pretesnovat silikonem.

amarena
hodnocení

To jo,vyčerpávající odpověď,

díky jenže kdysi jsem viděla někde (?) takovou tubičku na opravu vany a ta by v tomto pípadě stačila,ono tam vznikl celkem neviditelný žlábeček pár cm,ale když jsem tam jednou zahlédla v noci rybenku !,tak od té doby to po každém použití vytírám do sucha,páč to nesnesu...

hodnocení

0x

Já mám tyčku 117 cm, vytaženou a zapřenou na 162 cm. Při koupi byl v balení návod s popisem. Stavte se v Jysku, zda vám návod nepůjčí, případně vám tyčku vymění za větší.

Vždyť to má i v popisu 110-200:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]