Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaseklý zámek na okně

Od: rozbiteokno odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer, nedopatřením jsem zavřela okno ve špatně poloze a zasekla se mi klika i zámek v okně. Po bližším prozkoumání jsem si všimla problému viz foto. Dá se s tím něco dělat, než zavolám majitelce bytu? Děkuji moc za odpovědi.
Zaseklý zámek na okně

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus to popsat ještě jednou a pravdivě.

Nedopatřením jsi zavřela okno, zasekla se ti klika i zámek a dáváš sem fotku otevřeného okna? To je nějaký podivný.

Dá se zkusit okno opatrně přivřít a malou silou zkusit otočit klikou. Většínou musíš rukou (prstama) přestavit nějakou pojistku a pak jde otáčet klikou.

joguba
hodnocení

0x

Dobrý den,již několikrát tento problém byl řešen v poradně. Domnívám se,že horní pant není usazen dostatečně v rámu okna. Zkuste na okením křídle v oblasti v úrovni uzavírací kličky zmáčknout páčku na doraz. Současně otočte kličku do polohy otevřeno a přitlačte okení křídlo do rámu okna. Doufám,že to váš problém vyřeší.

rozbiteokno
hodnocení

Díky moc, nakonec se zadařilo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]