Nejste přihlášen/a.
Na co si vlastně sousedi stěžují? Že perete hodně často, do toho jim nic není. Komu si stěžují? Na lampárně nebo kde? Perte a sušte pouze v době 06:00 - 22:00 hod., dodržujte noční klid a sousedi nemají na vás žádnou páku. I v noci by to byl jen přestupek rušení nočního klidu a k soudu by to vůbec nešlo. Takže dodržujte to málo, co jsem vám napsal a buďte v klidu.
@peter: Soud určitě ne. Maximálně by se tím zabýval správní orgán
@peter: A ten "zákon", o kterém mluvíte, neexistuje
"všichni odejít prádlo k nám"
Proboha, to jste veřejná prádelna, ze mate tři susicky. A jak ze si k vám cely příbuzenstvo nosí prádlo. Je to vyslovena nevychovanost, neslusnost a bezohlednost. Se mnou byste měli peklo.
Co sousedům vlastně vadí? Víte to? Ptám se proto, že kdysi bydlela pode mnou babka, které vadilo, že peru na kšeft ve dne i v noci. Stěžovala si dokonce i na Úřadě. Ukázalo se, že babka měla tinitus, zvuky v uších a měla za to, že to je moje pračka. Musela jsem toto vysvětlovat na radnici. Navíc, dostali jsme do bytu měřáky na vodu, takže si opravdu neměla na co stěžovat. Vodu a energie si platím, hluk co ji obtěžoval, nenexistuje. A kdo dnes nemá pračku a dává si prát? Víte to, co sousedce vlastně vadí?
Pokud sousedy obtezujete imisemi (vibrace, hluk), tak byste se mela zdrzet takoveho zavadneho chovani.
Otazka je, proc nekde v panelaku toto cinite, jaky to ma smysl?! Nerozumim, proc susite ve 3 susickach siroke rodine, jste romove/cikani? Tam se tohle cast9 deje a jeste se k nim chodi koupat cela ulice a oni za vodu neplati.
Jestli jste v najmu, byt sousedy, zatlacil bych na vlastnika, aby takovou partaj vypakoval z baraku, udelal bych to na nedovolene podnikani a s takovymi najemniky si "poradil"...
Pokud jste vlastnici, tak to by bylo horsi, ale meli byste se zamyslet, zda chcete vychazet s ostatnimi vlastniky... Neni normalni denno-denne nekolik hodin prat a susit. Zvlastni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.