Nejste přihlášen/a.
Ahoj Všem, běžné chrániče s jističem nebo více jsem již mockrát zapojoval, ale mám v ruce: Proudový chránič s jističem EBASEE EBS9BL 6kA - 16/1N/B/0,03 na DIN lištu a není zřetelné označení svorek, kde je na něm 1 a kde je N. Může být přehozeno a funkce je zachována? - samozřejmě proti sobě nebo má někdo zkušenost s tímhle druhem? Děkujiiii
Děkuji za nedělní reakce.. no schéma je jen na čele jističochrániče, ale u svorek není.. jde mi o to že jsem udělal automaticky jak jsem byl zvyklý u jiného výrobce a jde mi o to zda je to fatální chyba, abych nemusel přepojovat celý rozváděč. (mám jich tam několik). Našel jsem i výrobce co měl schéma na čelní straně , ale svorky neodpovídali jakoby k sobě.tak mi jde o to abych to nemusel teď otáčet.. děkuji...
Co určuje - zkušenost a praxe přes 50 let. Několik stovek jsme jich zapojili -to ještě za komančů byla výroba v NDR...
Třeba Kania PLR bezvadný. 30ks nainstalováno do rozvaděčů pro přípojky karavanů v autokempu, za rok 8ks
již neprošly revizí, z důvodu prodloužení vyp. času a změně k vyšším hodnotám Ireziduál. Hodnoty byly 2x vyšší než u nových. Další rok výměna dalších a po 3 letech jsme vyměnili všechny. Výměna za jiné a zatím po 5 letech naměřené hodnoty jak vyp. časů, tak Irez vyhovující, nezměněné. Letos budem dělat revizi za 14dní a věřím, že budou vpohodě..
To je prave rozdiel medzi cinskym a beznym vyrobkom, na pravy EATON mam v krabicke schemu so vsetkym moznostami zapojenia, na ten cinsky to neviem dohladat.
Nevidim dovod robit pokusy s nejakym i cinskymi zazrakmi, ked v podobnej cenovej hladine nakupim overene znacky ako Eaton, Scheider, Legrand, Oez, Sez .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.