Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna ložního povlečení

Od: frantiseek odpovědí: 7 změna:

Ono je to asi věc názoru, ale 1x za měsíc či častěji? Jak často u vás měníte ložní povlečení? Díky za názory

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Převékám jednou za 14 dní, max 3 týdny. Pyžamo co 4 dny. Asi není potřeba častěji, ale vadí mi, když vejdu do ložnice a ucítím divnou vůni postele nebo pot. :-D

hodnocení

2x

Podle mě rozhodně častěji. Já povlékám cca 2x do měsíce, v čerstvě povlečeném se navíc pěkně spí.

hodnocení

2x
Měsíc je maximum za optimálních podmínek. Záleží také. jestli člověk spí v pyžamu, pak povlečení zapotí méně, nebo jen v trenkách, při jaké teplotě, jestli se potí. Také je rozdíl, jestli se povlečení hned natlačí do peřináče, nebo se třeba otevřou okna a duchny natřepou a nechají provětrat. On většinou nos prozradí, že už povlečení přestává vonět. Také samozřejmě pereme povlečení po prodělání nemoci.
pb®
A taky jesti v posteli souloží a jak často, jestli se šprckou, takže víceméně nic neukápne, nebo bez, kdy i když se nechce, než partnerka doběhne do koupelny, celá dávka skončí na prostěradle, jestli se jí zrovna povedl mokrý orgasmus... Kvůli zapocení jsem ještě povlečení neprala.

hodnocení

1x
Mělo by se nejméně 1 do měsíce, ale záleží jak ho zašpiníte.Ja někdy i 2 krát.

hodnocení

0x
Úplně stačí jednou v roce na vánoce. Nejsem prase abych lez do postele špinavej.

...ale nesmí být přestupný rok *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]