Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna ložního povlečení

Od: frantiseek odpovědí: 7 změna:

Ono je to asi věc názoru, ale 1x za měsíc či častěji? Jak často u vás měníte ložní povlečení? Díky za názory

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Převékám jednou za 14 dní, max 3 týdny. Pyžamo co 4 dny. Asi není potřeba častěji, ale vadí mi, když vejdu do ložnice a ucítím divnou vůni postele nebo pot. :-D

hodnocení

2x

Podle mě rozhodně častěji. Já povlékám cca 2x do měsíce, v čerstvě povlečeném se navíc pěkně spí.

hodnocení

2x
Měsíc je maximum za optimálních podmínek. Záleží také. jestli člověk spí v pyžamu, pak povlečení zapotí méně, nebo jen v trenkách, při jaké teplotě, jestli se potí. Také je rozdíl, jestli se povlečení hned natlačí do peřináče, nebo se třeba otevřou okna a duchny natřepou a nechají provětrat. On většinou nos prozradí, že už povlečení přestává vonět. Také samozřejmě pereme povlečení po prodělání nemoci.
pb®
A taky jesti v posteli souloží a jak často, jestli se šprckou, takže víceméně nic neukápne, nebo bez, kdy i když se nechce, než partnerka doběhne do koupelny, celá dávka skončí na prostěradle, jestli se jí zrovna povedl mokrý orgasmus... Kvůli zapocení jsem ještě povlečení neprala.

kacka*
hodnocení

1x
Mělo by se nejméně 1 do měsíce, ale záleží jak ho zašpiníte.Ja někdy i 2 krát.

hodnocení

0x
Úplně stačí jednou v roce na vánoce. Nejsem prase abych lez do postele špinavej.

...ale nesmí být přestupný rok *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]