Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prilepeni kolejnicky

Od: marvan odpovědí: 9 změna:

Chtela bych se zeptat, zda byste mi mohli doporucit nejake montazni lepidlo, ktere by bylo vhodne k prilepeni garnyzovych kolejnicek (ty klasicke bile) ke stropu. Divala jsem se treba na Pattex Power Fix, ale radsi se ptam, jestli v tom neni nejaky zadrhel. Je to panelakovy byt a nerada vrtam, tak bych to chtela vyresit takhle. Je treba predtim nejak ten strop na to pripravit, krome ocisteni prachu?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

I prez averzi k vrtackam :Dbych doporucil vrtat. Klasika, dira, hmozdinka, sroub. V kazdem zelezarstvi Vam prodaji vhodny material pro kotveni v betonu. Je to hned, pokud se pri vrtani pouzije vysavac, neni prakticky zadny neporadek a rozhodne si pod takovou garnyzi dam v klidu kavu, lepidla drzi, ale musi se dodrzet dusledne vsechny podminky.

jabraka*

K vrtání je dobře nepoužívat příklepovku,ale vrtací kladivo,půjčit si ho.Pak je to otázka 1 minuty.

JABRAKA

jabraka*
hodnocení

0x

Ten Patex je dobré lepidlo,i když tu stejnou službu udělá i řada jiných lepidel.Ale v každém případě se lepí na slabou vrstvu.A v paneláku bych v tomto případě doporučil celou plochu,kde budeš lepit,zbavit omítky až na panel.Většinou se nedá spolehnout,že bude na panelu dobře držet.Pak se celé to oškrabané místo napenetruje a lepí se po dostatečném zaschnutí.Podle návodu na lepidle.

ola®
hodnocení

0x

je to fakt hodně prachu, než to seškrábeš na panel*uf*! Fakt je lepší to navrtat, ale to asi nechceš slyšet, co?*smich*

marvan
hodnocení

no tak o tom skrabani omitky jsem opravdu slyset nechtela :) ale tak pokud je to nutne, tak to asi radsi zkusim tu vrtacku... Kazdopadne pokud s tim ma nekdo dalsi zkusenosti, budu rada, kdyz se o ne podeli

hodnocení

0x

A pobesedovat s prodavačem v OBI, Baumaxu, Bauhauzu? *hi*

jabraka*
hodnocení

0x

ze stavebního veletrhu v Brně jsem přivezl toto nové lepidlo.Aby dámy na Poraďte .cz měly čím lepit.

JABRAKA

Prilepeni kolejnicky
marvan
hodnocení

Mamuta z doslechu taky znám, ale předpokládám, že ta nutnost oškrabat omítku až na panel by byla nutná pro všechna lepidla tohoto typu, nebo se pletu?

hodnocení

0x
Nevím no, lepidla jsou dneska už opravdu dost dobrý, ale tohle bych vrtal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]