Dobrý den, potřebuji poradit nechal jsem si udělat nabídku na topenářský instalační materiál.Nabidka byla 6400,-teď jsem dostal fakturu na 12050,-Myslel jsem,že cena může zvýšit o 10% s čím jsem i počítal,ale jednou tolik?Dá se nějak bránit?Materiál je namontovány. Děkuji
To je jedno jak šel materiál nahoru. Firma musí zákazníka informovat o aktualizaci cen a obzvlášť v takovém rozdílu. Zákazník musí souhlasit a ne že si to namontují a pak chtějí dvojnásob. Určitě bych to řešil přímo s firmou.
tady jen menší úprava a dodatek... "Firma musí zákazníka informovat o aktualizaci cen"...firma nemusí...firma v rámci toho, aby neprodělala může zkusit požádat zákazníka o úpravu ceny, ale Zákazník v žádném případě NEMUSÍ tohle akceptovat. Když dá tak dá..když nedá, firma to z něj nedostane
bránit se můžeš úplně jednoduše...fakturovaná částka neodpovídá nabídce... dostal jsi nabídku, objednal jsi a firma to za ty peníze musí udělat...to, že mu to nevyšlo není tvůj problém...pokud měl zadání a cenu si stanovil na základě obhlídky nebo rozpočtu a nebyly v průběhu prací nějaké vícepráce z tvé strany nebo něco co nemohl předvídat, cenu nemůže zvýšit...zaplať jen 6400,- a vůbec se s ním nebav...nemá žádnou naději na úspěch
000
Vyceprace nebyli rozpočet jako takový nebyl rozepsán do detailu jen že cenu odhaduje na 6400,-teď to samé cena za materiál 12050,- není nic rozepsané ale nepochybuji že kdybych chtěl podrobnosti tak si to rozepise aby to vyšlo.Taky bych byl nerad dlužník s exekutorem na krku.
jak jsem psal...to, že rozpočet nebyl rozepsán do detailu není tvůj problém...ale jeho...v 9/10 případů na těchto 1 komplet položkách vydělá právě řemeslník, protože si do toho může schovat všechno, a ty víš kulový...je to svým způsobem jejich lenost a amatérismus...tohle je 10/10 případ kdy mu to nevyšlo..má prostě smůlu...ty neměj strach o nic...jsi v právu a žádný takový spor by řemeslník neyhrál natož by se do nějakého pouštěl..
000
Zdravím ještě mě napadlo požádat ať mi napíše rozpis položek za 6400 a pak za těch 12050.Mel bych vidět kde je rozdíl nebo?Diky
Během posledních 3 týdnu se nezdrazovalo. Nevymyslej žádný rozpisy proč navýšil,ale drž se nabídky- na čem jste se dohodli to dostane. Nic za 12 k sis neobjednal,a jestli si on špatně spočítal materiál to je jeho hloupost. Nebo spíš klasika- nalákat na levnou cenu a pak přihodit,většina lidí mu to dá aby měli klid. Orientačně si ceny najdi na webu,budeš vědět jestli tě chce opravdu ojebat nebo to fakt tolik stali (něco málo se prihazuje za objednání/ nákup u jeho místního dodavatele,tam dá i on víc než v eshopu...)
Samozřejmě. Předpokládám tedy, že máte nějakou smlouvu, souhlas s původní nabídkou atd. v ruce. Pak dotyčnému sdělte, že uhradíte pouze tuto cenu, protože
OZ § 2612
(1) Zjistí-li zhotovitel po uzavření smlouvy, že cenu určenou odhadem bude třeba podstatně překročit, oznámí to objednateli bez zbytečného odkladu s odůvodněným určením nové ceny; neučiní-li to bez zbytečného odkladu poté, co potřebu zvýšení ceny zjistil, anebo zjistit měl a mohl, nemá právo na zaplacení rozdílu v ceně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.