Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám za sebou zateplení fasády a nyní bych si chtěl promyslet jak pokračovat na zateplení střechy. Nejdu cestou dotací takže nepoužívám projekt a jaký postup si u firmy "domluvím" tak to budou dělat. Sice střecha není v ideálním stavu, ale zase bych jí nerad uplně předělával . Takhle jak to mám mi vyhovuje že mohu snadno kdtykoli vyměnit tašku zespodu, o to asi přijdu. Jak ale umístit pod tašky tu paroprospustnou folii? A nevím jak se správně s vatou dostat za ten cihlový okrajm tam to bude asi oříšek.
ZAjímal by mě ne jen ideální postup, ale také postup jak to udělat aby to moc nestálo a abych mohl co nejvíce zvládnout sám. Je o úsporu za energie než abych si hrál na normy.
Jak ale umístit pod tašky tu paroprospustnou folii?***dle návodu cukrar.rajce.idnes.cz/...
pochopil?
správný postup, nežli to popsat, koukněte na videa, ohledně zateplení.
Klidně se ptejte dále...
budete dělat obytné podkroví?
Michale, ale jdete špatným směrem, když nebudete dělat v období 5 let podkroví, tak zateplete jen podlahu půdy. Páč zateplovat šikminy, když nebude nahoře teplo, je zbytečné a neekonomické.
I to se zde řešilo, námět si vezměte zde , ale přesně tak to
Ta deska nad schodiště to je zajímavý nápad, to bych mohl zkusit ..musel bych tam ještě vymyslet nějaký otvírací poklop aby se i v zimě dalo pro nějakou věc dojít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.