Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásilka do Anglie

Od: deda® odpovědí: 2 změna:

dobrý den,

potřebuji odeslat malý balík do Spojeného Království a viděl jsem, že to umí i Zásilkovna. Může mi prosím někdo popsat postup? kde seženu Celní deklaraci k vyplnění a podobně.

Nebo má někdo tip na nějakého dopravce se zásilkou do 5kg? Délka doručení není limitována, jde mi spíše o ekonomiku a tedy o co nejlevnější variantu doručení.

Děkuji za přínosné rady

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

infernet
hodnocení

2x

Zdravím,

před Vánoci jme posílali balíček do USA (Kalifornie), ve středu odpoledne se u nás zastavil kurýr a v pátek byl doručen (za dva dny). Jen jsme zásilku zabalili, napsali adresu a hotovo. Ostatní vyřešila firma. Tady je link:

poslisnadno.cz/...

Nevím, jestli jsou nejlevnější, ale za mě jsou top. Doporučuji, za ty peníze skvělá práce.

Hezký den.

hodnocení

děkuji, určitě se podívám a případně využiju, dobrá reference je vždy přínosem.

pěkný večer

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]