Nejste přihlášen/a.
Víte někdo, na jakých pinech vezmu a jaké napětí?
nevím proč ale nic nemohu naměřit ani AC ani DC ...
Potřeboval bych nabrat tak 6 V AC nebo DC ale nevím kde
S takovýmto zapojením co je na schématu+napájecím zdrojem dostaneš tak střídu(střídavé napětí) jen do sluchátka/reproduktoru a to max. okolo 1 až 2 Voltů při vyzvánění nebo při hovoru s druhým účastníkem. Neznám důvod proč/na co potřebuješ 6 Volt, ale připojením dalšího drátku na + v napáječi a posláním ho do tvého domácího telefonu bys tam tak 15 Volt stejnosměrných (na prázdno/bez zátěže) měl mít.
Ne, je to klasicky rozvod v baraku 5 vodicu... proojeni mezi telefony patrne zapojene neni... do bytu vede 5 drátů.
Takže nikde na těch 5 drátech není žádné rozumné trvalé napětí? Jen při vyzvonění?
nešlo by to přes nějaký kondenzátor, případně akumulátor a step up měnič z těch 1-2Vac krmit viz níže?
- potřebuji realizovat následující: dálkové odmykání domovního Vrátníka. Převádění nějakého zdroje od jinud, jsem bez šance
Myslím jakože : dotahat napájení toho relátka (klasika wifi rele napajitelne 4,5-32Vdc/ac - je na nem Graetz) odjinud, že jsem se chtěl vyhnout, chcel sem to krmit z DT rozvodu...
zatím mi není moc jasné - co leze z toho zdroje do těch 5 vodičů, pokud by někdo přesně věděl, tak jsem jedno velké ucho.
Asi jsme se NEPOCHOPILI!
Ja nic neopravuji! Vse funguje jak ma, vratnik otevira. Zapomente na relátko a vse co bylo receno.
Ja potrebuji z DT93 (system 5 dratu, po cyky 5x1,5 do bytu) vytáhnout pouzitelne napětí (staci mi 4,5Vac dc a pár mA), krucinál hergot! Už se chápeme?!
Ja nic neopravuji!...a potrebuji z DT93 ... vytáhnout pouzitelne napětí....takže opravujete, UPRAVUJETE stávající zapojení společných částí domu, NE že NE... a potřebujete připojit do stávajícího zapojení ovládání zámku ve vchodových dveřích domu z kontaktu relé w-ifi...je to tak? Nebo chcete ovládat dveře vašeho bytu a použít napájení z DT?
Nepřál bych vám opravovat takto "zprasené" zapojení společné části domu...
A bez zvednutí sluchátka domácího telefonu žádné napětí nezískáte...
a už jsi měřil na svorkách co kde je? Když se tak ptáš tak asi ne, a detailně ti to nokdo neřekne, já ti sem dal co je na svorkách zdroje podle tvého obrázku a kam to vedde, takže něco by mělo být mezi svorkou 1 a3, to jsem napsal a ty nic.na to co jsi tam naměřil. Takže dál na to k******
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.