Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplnění trhliny v základech

Od: jesse* odpovědí: 5 změna:

Před časem nám začal ujíždět svah za rodinným domem a praskat dům, ujíždění svahu už je snad vyřešené a dům jsme zajistily stažením předepnutýmy lany v úrovni stropů. Teď jsem se pustil do rekonstrukce potrubí od okapů a po odkrytí kachlí a zeminy jsem objevil pode dveřmi trhlinu v základovém pásu (od izolace dolů) v šířce zhruba 5 mm. Poradíte čím ji mám vyplnit aby nedocházelo k zatékání vody a pohybu vlivem mrazu? Díky za nápady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Tady je rada těžká.Jediné,co by se mohlo použít,je tlaková injektáž cementovou kaší.Ale na to musí být mašina.Také jsem slyšel o použití plastbetonu,je to polyesterová pryskyřice,s přísadou křemenné drtě.Ale také se aplikuje speciálním lisem.

JABRAKA

doplněno 01.05.10 18:23:

Ještě odkaz na materiály:

bmizolace.cz/...

JB

ladislavtikal*
hodnocení

2x

dobyr den ja osobne delam natechto problemech injektaze kterou vam muzu doprucit ale musi se vyvrtat diry do x yb byli na obouch stranach potom se dava roxor a injektuje se to cemetovym mlekem nebo jak pise Jabraka kasi tak bud to che dobre elektricke kladivo a nebo kompresor s permonem a vrtnou tyči 18 roxor kterou se do toho potom vlozi a tlakove kotliky a injektazni jehlou na injektovani v zadnem pripade jak sem videl uz nekde tak to zalejvali kropacem to je spatne na tohle musi byt tlakova injektaz aby se to zpevnilo

jesse*
hodnocení

takže nějaký řešení který by se dalo praktikovat svépomocí tu asi nepůjde, co?

ladislavtikal*

nejlepsi jestli mate statika nekde v okoli tak za nim zabehnete a on vam tojeste ukaze co a jak nadalku se to popisuje spatne

technikjirik*
hodnocení

0x

Pokud jste si jistý že už se to nehýbe tak použijte následující odkaz: jirikovovideni.eu/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]