Nejste přihlášen/a.
Před časem nám začal ujíždět svah za rodinným domem a praskat dům, ujíždění svahu už je snad vyřešené a dům jsme zajistily stažením předepnutýmy lany v úrovni stropů. Teď jsem se pustil do rekonstrukce potrubí od okapů a po odkrytí kachlí a zeminy jsem objevil pode dveřmi trhlinu v základovém pásu (od izolace dolů) v šířce zhruba 5 mm. Poradíte čím ji mám vyplnit aby nedocházelo k zatékání vody a pohybu vlivem mrazu? Díky za nápady
Tady je rada těžká.Jediné,co by se mohlo použít,je tlaková injektáž cementovou kaší.Ale na to musí být mašina.Také jsem slyšel o použití plastbetonu,je to polyesterová pryskyřice,s přísadou křemenné drtě.Ale také se aplikuje speciálním lisem.
JABRAKA
doplněno 01.05.10 18:23:Ještě odkaz na materiály:
JB
dobyr den ja osobne delam natechto problemech injektaze kterou vam muzu doprucit ale musi se vyvrtat diry do x yb byli na obouch stranach potom se dava roxor a injektuje se to cemetovym mlekem nebo jak pise Jabraka kasi tak bud to che dobre elektricke kladivo a nebo kompresor s permonem a vrtnou tyči 18 roxor kterou se do toho potom vlozi a tlakove kotliky a injektazni jehlou na injektovani v zadnem pripade jak sem videl uz nekde tak to zalejvali kropacem to je spatne na tohle musi byt tlakova injektaz aby se to zpevnilo
Pokud jste si jistý že už se to nehýbe tak použijte následující odkaz: jirikovovideni.eu/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.