Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Protékajíci nádržka na vodu u zavesneho zachodu

Od: martincerny odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Chtěl bych vás poprosit o radu. Záchod je vestavěný do zdi a zjistil jsem, že nádržka na vodu někde protéka. Problém je, že se k tomu nemám jak dostat, jelikož je to ve zdi a já vidím jen část co kouka u stoupaček.

Protékajíci nádržka na vodu u zavesneho zachodu
Protékajíci nádržka na vodu u zavesneho zachodu #2
Protékajíci nádržka na vodu u zavesneho zachodu #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
To muze byt spatny spoj na trubce od wc do stoupacky. Nadrzka samotna praskla nebude. Vemte silnou svitilnu a vicekrat splachnete wc a uvidite jestli neco tece. Pokud by byla vadna nadrzka, tak to potece neustale, potrubi jen pri splachnuti. Muze byt i netesnost na napojeni wc keramiky, ta jde demontovat a zrevidovat.

zaseja
hodnocení

2x

Na 90% za to může ta flexi, pokud bydlíš v paneláku v suteréním bytě, tak je často prožraná krysama, nějak jim to chutná, v přízemí domku by to taky byla možnost, ale v každém případě nemají dobrý těsnění, časem ztvrdne a pak neplní funkci, navíc ty to tam máš nasazený nakřivo.

Nikdy nikde flexi nepoužívám, už jsem létama vyléčenej, jenom je chodím vyměňovat za pevný kolena.

ridick
hodnocení

0x

Nemám sice vestavěný WC, ale pokaždé, když mi skrz něj protékala voda, mohlo za to oslizlé těsnění od vodního kamene na plováku. Jak to udělat ve vestavěné nádržce je něco tady.

akoupelnyatopeni.cz/...

nekoukal jse na celé videjko ale snad v něčem pomůže.

Těsnění plováku zaviní, že je mokro kolem záchodu?*zmateny*

hodnocení

0x

Jednou jsem zažil prasklou nádrž, byla ta výrobní vada, řešeno výměnou. U Vás bude chyba jinde, někdo tam naprasil flexinu, to je samo o sobě poukázka na průšvih. Hledejte netěsnost někde kolem ní... Když bude nejhůř, ten modul asi půjde vymontovat bez bourání, při troše šikovnosti...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma protéká záchod

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]