Zdravím, Může někdo poradit? Mezi střechou a přizdívkou jsou mezery, mám je vypěnovat či nikoliv? Mám v plánu zateplovat krov vatou, díky za vaše reakce
Pokud jsem správně dotaz pochopil: Z druhé strany(venkovní části) "přizdívky" by si měl mít také při slabší stěně zatepleno, jinak je tam dost často podbití palubkami a právě i kus zateplení vatou. Zhlédni i video z roku 2016
Zateplení šikmé střechy v podkroví - izolace ISOVER UNIROL PROFI - YouTube , jsou tam i další obdobná videa z pozdějších let
Jde mi právě o tu "prosvicujici štěrbinu" mezi podbití a dozdivkou u pozednice, zateplovat z venku nebudu, mám 450 ytong, mohu zítra vyfotit detail
olinl
Pěnu bych nedával jako izolaci mezi ty krokve a zídku, pěna je spíš na uchycení dveří, oken a lepení "cihel" stěn a příček na sebe. Dej tam vatu a to zároveň s venkovní stěnou (delší jen v případě zateplování venkovní stěny).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.