Nejste přihlášen/a.
Jelikož pila, narozdíl od auta, řeže na plný výkon, tedy na plný plyn, no tak hádám že výkonnější bude ta s větším výkonem 1,5 kW za předpokladu, že výrobce nekecá. )
jinak pokud vím tak elektrické pily mívají běžně 2kW a daly se koupit i za 999 Kč, dneska asi 1200 Kč v akci... neboli 1,5 kW mi přijde jako docela málo, ale bohužel, rukama mi při prošly pouze 3 benzínové pily a z toho jedna nefunguje a dvě jsem vrátil Jediná co mi funguje je ta elektrická
Naprosto zbytečná poznámka. Nemusí platit úplně vždy, ale obecně to tak bývá. Uvádí-li výrobce výkon, pak se jedná skutečně o energii změřenou na hřídeli. Celková energie v vstupující do stroje je příkon. Výrobci a prodejci rozdíl znají a často uvádějí obě veličiny. Jen ti nepoctiví můžou fixlovat s jednotkama, pak je ale otázka, jestli skončil u jednotek práce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.