Nejste přihlášen/a.
Zdravím, ve sklepě chci pořádně vyčistit cihlovou klenbu a nechat ji přiznanou. Zkouším různé ruční kartáče i ty do brusky a nedaří se mi to udělat pořádně. Dneska mě napadla pískovací pistole - vím, že firmy pískovačky s velkými kompresory apod., ale nemá někdo zkušenost i s pískovacími pistolemi napojenými na kompresor, jestli to s tím půjde? Třeba něco od parkside apod... Není toho moc, nepotřebuju tam tu obří, ale jinými prostředky se mi moc nedaří dosáhnout požadovaného výsledku. Budu rád za jakoukoli radu nebo zkušenost.
Když jsem něco takového čistili , tak vždy kompresor (povětšinou DK 661? později pak atlas cocpko) a malé pistolové sbíječky něco takového : topenilevne.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.