Nejste přihlášen/a.
jsem rozvedena mame barak kazdy pulku problem je v tom ze ex manzel mi neprispiva na nic inkaso pujcku nic je nezamestany bere jen 3tis.socialky ktere propije a prokouri kdyz chci na nem pridat na inkaso tak mi rekne nemam ale denne pije na to ma chci se z baraku odstehovat a aby mi zaplatil za barak kdyz v nem chce zustat a pulku za pujcku bylo mi receno ze mi nic neda ani za barak ani za pujcku poradte
Já byt vámi bych dům prodala celý, zisk si s ex-manželem rozdělíte rovným dílem a už toho ztroskotance nebudete muset vidět každý den a dohadovat se s ním... Vy si pak za utržené peníze pořídíte byt nebo si k částce vezmete menší hypotéku a koupíte si vlastní dům. No neláká vás tato představa?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.