Nejste přihlášen/a.
Mohla by nějak takto vypadat vnitřní kanalizace v koupelně (zleva: sprcha, WC, umyvadlo), nebo je toto úplně špatný směr? Rozměry i spád pouze ilustrativní.
Je problém že jsou všechny 3 spojené naráz, nebo vůbec to, že je chci spojit takhle blízko sebe?
Aktuálně to vypadá nějak takhle (příloha), kde je to do trubky z WC připojené zhora na dvou místech za sebou.. (Ta téčka jsou tady rovná protože jsem nenašel 3D model, kde by byl ten "sklon" pro odtok vody)
Díky moc za odpověď! Už rozumím té logice, snažil jsem se to narvat do podlahy protože tam to bylo doposud, nenapadlo mě to připojení rovnou na stoupačku.
Na výšku by se tam vešly 2 armatury (s malým mezikusem) – chápu to správně, že by to připojení mohlo vypadat třeba nějak takhle? ( Dvojité Y / kříž pro sprchu+umyvadlo a jedno Y pro WC)
Mohla, jen pod umyvadlo bych dal nedal koleno 87st., ale nejake s mensim uhlem. Samozrejme by mela byt nekde stoupacka hl. potrubi vyvedena nad strechu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.