Nejste přihlášen/a.
Ahoj, měl bych jednu otázku. Není tu někdo, kdo si sám vyráběl posuvné zasklení terasy nebo pegoly? Zajímal by mě materiál na posuvný systém a vůbec rady kolem toho. Díky moc
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
V podstatě jde pouze o kolejnici, zavěšení rozhodně nahoře.
Ale taky záleží, jak velkou tu posuvnou část chceš mít.
Potřebuju zakrýt šířku cca 330cm a výšku cca 250cm. Počítám, že bych to udělal ze tří až čtyř dílů. Na internetu je nabídek spousta, ať už rámové, nebo bezrámové zasklení, viděl jsem i spodek ze dřeva a vršek prosklený, ale ceny jsou dost brutální. Jen nikde na internetu nemůžu najít vhodné díly k sestavení. Třeba spodní a horní vodící lišty, něco jako je na fotce. Na a pak ty zbylý vychytávky aby ten posuvný systém fungoval, asi hledám špatně
miso®
To na fotkách mi pripomína koľajnice pre zakrytie bazénov. Nie som si vôbec istý, či by som to chcel neustále prekračovať.
Já mám boky a zadní stranu taky uzavřenou, ale přední stranu bych chtěl nějak vymyslet, aby se nechala zavírat a otvírat, při dešti mi prší přímo dovnitř a rád bych tam trávil čas i na začátku podzimu. Když jsem nějaké posuvné zasklení poptával u různých firem, tak ceny byly od 50000 výš. Proto bych chtěl zkusit něco takového realizovat sám. Každopádně děkuju za typ, netušil jsem, že v těchto obchodech by na to mohli mít věci.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]