Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sloupky na pergolu

Od: lm® odpovědí: 5 změna:

Ahoj

Chtěla bych se zeptat jestli si hlavně pánové myslíte ,že stačí na nasné sloupky pergoly rozměry 8x8?Máme vyhlídnutou tuto : vetas.cz/...

Vím,že se tu už pergoly řešily ale konnkrétní rozměry jsem zde neobjevila.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, určitě stačí - viz v textu: Pergola je vyrobena ze smrkového hoblovaného řeziva, nosné sloupky jsou 8/8, prostřední sloupky 8/4.

lm®
hodnocení

Díky strejcu*palec*

ladislavtikal*
hodnocení

0x

staci kdyz ji nebudete zastresovat ale jestli bude strecha tak je to malo

arakain77*
hodnocení

0x

Sloupky 8x8 udrží i lehké zakrytí střechou.Např.z polykarbonátu.Snesou i hliníkovou střechu.Shlédl jsem to,co si chcete koupit a myslím,že by se to dalo udělat s šikovným truhlářem,třeba i samoukem daleko levněji.Je to jen můj názor a nemusíte se tím nechat ovlivnit.

jabraka*
hodnocení

0x

Im:

Není ani tak problém aby zastřešení pergolou unesly tyto sloupky,ale je nutno počítat i s větrem a zakotvit tyto sloupky do země i stříšku k nim ,aby se z pergoly nestalo letadlo.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]