Asi to pro něj bude trošku náročnější než velky akušroubovák.-vrtačka, ale pár jich svede-ale bude chtít být naplno nabitý Bude záležet na množství-tento na takový záhul prostě není stavěn.
Ale držák s bity lze i do elevrtačky a s tím taky šroubovat SDK ale s citem !
Spoušť bez regulace, sklíčidlo bez momentů ,pomalé otáčky malá kapacita baterie, ale lepší než to šroubovat ručně to jo. Odpověď na otázku: ANO podaří.
pepok
díky díky :D
olinl
kare- hezky napsáno.. Tazatel bude dost často nabíjet akumulátor, tipuji tak každou necelou čtvrthodinu. Mě osobně by z toho kleplo.. Ty čtyři Volty jsou opravdu málo.
obyčejná aku vrtačka s bitem na sádrokartonový vruty
pepok
@krtek6 budu dělat dva malé stropy, vrtačku mám na kabel a kupovat zvlášť aku mi přijde zbytečné, ale šroubovák používám dost, tak mě zajímalo, jestli by to utáhl ten malý za pár žbrlíků, díky
Ten Ferm žádnej zázrak, z Lidlu máš podobnej spíš lepší za 400,-, když se nebude líbit tak neni problém vrátit... Mám od Lidlu větší vrtací šroubovák a je OK, i baterka slušná výdrž, víceméně srovnatelnej s Makitou (měl jsem v ruce oba, kromě profi nasazení rozdíly zanedbatelný..)
Taky jsem chtěl doporučit větší z lidlu co býval za 800-900 a teď koukám do toho jejich eshopu a už se nekoupí pod 1500.- Zajímavé je že ten malý čtyřvoltový nezdrazili. Asi jich měli plný sklady. Ten malý co měl pod hlavou ještě prostor na pár nepoužívaných bitů mi ale známý přinesl, jestli bych mu v něm nevyměnil akumulátor, že je s ním spokojený. Článek co v tom je jsem nahradil stejným od samsungu se skoro dvojnásobnou kapacitou a ten nový vyšel kolem 250.- Kamarád je nadšený .
Kup si něco silnějšího, co déle vydrží na jedno nabití. Většinou toto malé zdechne nevhod! A do profilů to jde hůře, než ho načneš. Lepší aku vrtačka vydrží déle, použiješ ji i na více způsobů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.