Nejste přihlášen/a.
Tak, aby se pak do otvoru vešlo okno, zhotovené pro takový rozměr?
Manžel má obavy, že to nesvedou a okna nebudou pasovat. Myslí, že nejdříve si máme nechat upravit okenní otvory a pak teprv si nechat okna zaměřit a pak čekat na vyrobení oken několik měsíců a po tu dobu mít otevřený dům. Případně nechat okna zabednit.
Takže se ptám: Jsou zedníci schopni vyzdít okenní otvor do předem zadaných rozměrů?
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Odpovím vám otázkou. Je renomovaná firma schopna vyrobit a namontovat okna do hotových stavebních otvorů? Asi byste odpověděla ano, vždyť toto přece dělají denně.
No a vidíte, přijeli, vyměřili, vyrobili, přivezli a nepasovalo. Přeměřili o 10 cm. Takže místo práce na pár hodin dva dny sekali a sekali a zdili a zdili a nadávali a nadávali..![:-D :-D]()
No a vidíte, přijeli, vyměřili, vyrobili, přivezli a nepasovalo. Přeměřili o 10 cm. Takže místo práce na pár hodin dva dny sekali a sekali a zdili a zdili a nadávali a nadávali..
Jasně, že jo. Když se splete pokladní, připraví sebe, nebo zákazníka o stovku, když se splete chirurg, připraví vás o jediné zdravé oko, nebo ledvinu. Když se splete meteorolog, tak má šanci 50 na 50, že to stejně vyjde.
Já bych chtěl být tím meteorologem, protože ten jediný to má už z principu vlastně v popisu práce.![;) ;)]()
Já bych chtěl být tím meteorologem, protože ten jediný to má už z principu vlastně v popisu práce.
2x
Může se stát, jak píše tom, že se někdo splete v desetinné čárce a nesedne to. Není to častý, ale stát se může.
Ale nějak mi uniká smysl celé akce. To jako měníte stará okna za nová?
Tohle je potřeba snad jen při výměně špaletových oken a ještě otevíraných dovnitř - dovnitř. Jinak se zaměří nový okna, vyrobí a pak se za jeden den vyndají stará okna a zrovna se dají nová okna.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]