Nejste přihlášen/a.
Pokazený to asi nebude, je spíše otázka, jestli je rošt nadimenzován na Vaši hmotnost. Některé lepší rošty mají i nastavitelnou pružnost lamel, zejména ve střední části postele. Jde prakticky o dvě lamely nad sebou, posouváním objímky se to nastaví
Třeba tady je to vidět
Tak podle těch fotek je jasné, že jde o nepovedený rošt. Já mám dost přes metrák, přes dva metry výšky a doma mám postel s roštem, stejně tak v hotelech je to běžné vybavení a nikdy jsem neměl problém s tím, že se lamely prohnou na druhou stranu.
Řešení jsou dvě - nový, kvalitní rošt (zapomeňte na Sconto, Ikea a podobné nábytko-šmejdy) , nebo lamely nahradit latěmi - něco jako toto max-i.cz/...
ovšem s tím, že ty latě jsou prostě jen pevné, nepruží jako lamely. Ale i to je často používané řešení
Vyhodit a koupit nové lamely-rošt. Takto rovné jsme neměli ani na ložnici Dianta koupené v roce 91 a poté co jsme ji používali desetl let a to nejsme žádní drobečkové a normálně jsem v ní i ...
Záleží na tom jak velké rozestupy jsou mezi lametami. Napište. V mém případě jsou mezery 14mm u lametového roštu.
Zadruhé. Neuvedla jste na čem vlastně spíte. Jak máte tlustou a tvrdou matraci? Pokud máte moc tenkou nebo moc měkkou možná cítíte lamely pod vámi. V tom případě buď pořídit kvalitnější matraci nebo dolů pořídit jednu molitanovou vrstvu navíc. Dle okolností. Na moliten cz se dá sehnat za cca 500-700 běžná vrstva v tloušťce 3-5 cm tvrdý molitan.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.