Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotace NZÚ light co obsahuje správně

Od: rupert odpovědí: 11 změna:

Dobrý den potřebuji se jen ujistit že se to vstahuje i

1. zateplení podlahy na půdě / chci aby bylo pochozí takže dam podlahový 2x Podlahový a střešní polystyren šedý EPS® NEO 150 Austrotherm 120 mm a na to OSB desky

2. zateplení stropu ve sklepě / chci dát Podlahový polystyren šedý EPS® NEO 100 stropní 100 mm Austrotherm a nechat tak bez omítky

oni to tam maji tak zvláštně na těch obrázkách vysvětleno/nevysvětleno :)

citace z NZÚ Light viz příloha

a. 3.2.1.3 Zateplení stropu pod půdou

stropu pod nevytápěnou půdou/stropu obývaného podkroví.

b. 3.2.1.4 Zateplení podlahy na zemině nebo nad nevytápěným suterénem

podlahy na zemině u vytápěných místností/podlahy či stropu nad nevytápěnými prostory
(např.: nad nevytápěným suterénem apod.).

děkuji za ujištění :) popřípadě za jiné rady ohledně materiálů

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já jsem si nejasnosti ověřil emailem, kdy mi asi po 3-5 dnech opakovaně odpověděli přesně co jsem nepochopil.

rupert
hodnocení

Dekuji uz jsem jim napsal pres ten jejich kontaktní formular.snad se to odeslalo Email jsem nenašel
Diky

nzulight-dotazy@sfzp.cz

nebo

Ing. Jana Zelenská

Referentka
Samostatné oddělení podpory NZÚ

Státní fond životního prostředí ČR
Olbrachtova 2006/9, 140 00 Praha 4
jana.zelenska@sfz/... | www.sfzp.cz

rupert
hodnocení

jirib
hodnocení

0x
Sám...?
Jedině bez dotací.
rupert
hodnocení

Proc nevyuzit dotaci light kdyz splnim pozadavky. A zatepleni ktere bych stejne delal me bude stat jen moji praci. Presneji dostanu 128 tisic. Zateplim pudu sklep a vyměním si vchodove dvere
jirib
Četl jste to vůbec?
Z místní akční skupiny vám vypracují posudek a odešlete žádost spolu s potvrzením o bankovním účtu a potvrzením o důchodu + fotodokumentace...
novazelenausporam.cz/...

Kdo mi práce na renovaci mého domu udělá?

Je na vás, zda se rozhodnete práce na zateplení udělat svépomocí, nebo zda si najdete realizační firmu.

rupert
hodnocení

Ale cetl a dokonce mam uz i tu dotaci schvalenou a do 14dnu prevedou penize. Akcni skupina samozrejme posudek vydala ale citovala to co ma NZÚ light v pdf souboru zavazne pokyny. Ja se ptal jestli to mohu provest tak jak jsem psal kdyz je to takove nejasne.ja to chapu ze mohu ale chtel jsem jen a jen ujištění. Nechci to provest a pak zjistit ze je to špatně a dotaci budu muset vracet.praci si udelam sam

hodnocení

0x
Četl jste, pro koho je určená? Splňujete podmínky?
rupert
hodnocení

Ale cetl a splňuji.Dokonce mam uz i tu dotaci schvalenou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]