Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malířská páska

Od: anonymnidotaz odpovědí: 6 změna:
Ahoj, dá se tahle páska použít na okraje při malování interiéru (okraje viz foto)? Nepropustila by barvu? Pásku jsem našla doma a nejsem si jistá k čemu se používá. Děkuji
Malířská páska
Malířská páska #2
Malířská páska #3

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Malířská páska to není, ale fungovat může. Doporučil bych to někde vyzkoušet.

hodnocení

0x
Pasku pouzijte, myslim, ze bude dobra.

Předem někde vyzkoušet, jestli "nelepí" příliš hodně, nebo naopak velmi málo.

Ještě dodatek: ta páska mě připomíná pásku jakou používají ve zdravotnictví při obvazech a pod.

jennifer
hodnocení

0x

nepropusti barvu

hodnocení

0x
Rozhodně vyzkoušet, aby se pak neotrhla barva ze zdi. Ještě poradím jeden trik, máte např. vymalováno bílé a chcete jednu zeď červenou. Vymaluji bílé, nalepim si pásku, a tu pásku ze strany kde má být červená, pretru bílou barvou, tím zalepim případné póry kam by mi mohla zateci červená barva. Následně vymaluji červeně. Vznikne pak hezky ostrý přechod barev.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]