Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik odeberete m3 plynu za den?

Od: trg odpovědí: 8 změna:

zdravím, zajímalo by mě, kolik odeberete m3 plynu za den v zimě například, já mám plyn na vytápění, ohřev vody a vaření a spotřebu mám 6 až 14 m3 za den, plastová okna trojskla, přes 100 let starý dům, je to moc nebo málo? kolik odeberete vy?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Na 100 let starý dům výborné. I když nevíme vytápěnou plochou ani další informace.
trg
hodnocení

dům má přízemí a 1. patro, plocha okolo +- 150m2

111®
hodnocení

0x

když jsem byl na plynu tak 6m3/rok na vaření..

tt
hodnocení

0x

prosinec 2022 - 8,25
leden 2023 - 7,619

celkem za rok cca 1200 m3

120m2 zastaveno - prizemi + 1 patro

doplněno 16.02.23 15:20:

prosinec 2022 - 8,25 m3/den
leden 2023 - 7,619 m3/den

hodnocení

0x

92 let starý cihlový činžák, byt 1+1 (49 m2), sporák (trouba elaktrická), 2x WAW, karma. Nezateplený, původní dřevěná špaletová okna se skly 2x 2mm a silikonovým těsněním jen vnitřních křídel. Spotřeba 667 m3 / rok (průměr cca 1,8 m3 / den).

hodnocení

0x
RD přes 80 let, původní stav, topí se ve 3 místnostech z 6 +koupelna+wc, plyn na topení a minimum na vaření.
V nejsilnějších měsících to vychází 12 kubíků za den.

hodnocení

0x
Jen jeden věčný plamínek mně dělá 100m3 za rok, desetina spotřeby. Při dnešních cenách cca 3200 ročně.

hodnocení

0x
Letošní leden mi vychází na 5,5 m3 za den. 15 let starý turbokotel (není kondenzační) s průtokovým ohřevem vody, vaření na plynu.
Dům dvoupatrový, ale obýváme zatím jen přízemí, hodní patro se temperuje, nezateplený, nová okna, občas přitápím v krbovkách.
Tady je graf za loňský rok.
Kolik odeberete m3 plynu za den?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]