Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny poradce.
Byly dvě věci co jsem si nechal udělat při rekonstrucki koupelny odborníkem, omítky a vyspádovat walk-in sprcháč. Omítky jsem musel celé rovnat a teď musím nějak opravit sprchový kout.
Pracovníkovi se nepovedlo z nějakého důvodu správně vyspádovat sprchu v tom ohledu, že konec, který se napojuje na okolní podlahu je výš než podlaha samotná, viz foto.
Jedná se o cca poslední 5 centimetrů, kdy jde spád nahoru a do lehčího oblouku a do roviny, ale je teda výše než podlaha. Hledám řešení co s tím, bez toho aniž bych to celé boural.
Myslíte, že když půjčím brusku na beton, že se mi to povede nějak zbousit, nebo mám naopak brousit kachličku, nebo bourat? (jen to ne).
Druhá věc je, že se objevily při vysíchání dvě praskliny, druhá fotka. Je dobré to zalít pryskiřicí a "sešít", nebo to není nutné?
Děkuji!
Ano, chápete to správně. Je to rodina přes koleno a bylo to za pár šupů a hlavně byl dostupný, ne až za půl roku jako ostatní, ale jak se říká, zadarmo drahý. Měl dělat i obklady, ale naštěstí jsem si řekl, že to udělám sám. Asi zkusím nejprve to broušení, jak to nepůjde, půjdu cestou "kompletně znova".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.