Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sifon dřez

Od: vlastickanovotn odpovědí: 4 změna:
Krásný den ,instalatér mi dnes přijel udělat sifon ale žádný tam nedal ,údajně to stačí takhle ,je takhle na foto vše v pořádku? Chtěla sem tam ještě připojit myčku ,bude tam ta hadice držet?
Děkuji

Sifon dřez

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Na konec hadice bych dal hadicovou sponu, sifon bude fungovat. Sifon je trubkovy, vyhodou je, ze se min zanasi.

hodnocení

1x

souhlasím s kolegou clas za mě v pořádku a plně funkční na hadici doplnit sponu

tj
hodnocení

1x
Pěkně rychle opatřit hadici hadicovou sponou, jinak se připravte na možné vytopení. Jinak provedení vypadá v pořádku. Já osobně dávám všude kde to lze raději sifony klasické s možností čištění a případně i snadnou demontáží - odšroubováním revizního dolního víka, když vám do odpadu spadne třeba prstýnek. Toto provedení je ale stejně funkční.

hodnocení

0x

Provedení je v pořádku, hadice od myčky držet bude, ale pro jistotu bych tam tu hadicovou sponu určitě dal. Tenhle trubkový sifon má proti klasickému výhodu, že se prakticky nezanáší. Když Vám tam něco omylem spadne (zas tak často se to nestává), není problém to spodní koleno demontovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]