Dobrý den mám 13let kamna Mora kombinované, od včera nejde upéct pořádně maso ani pizzu dole to hřeje, nahoře nikoliv Vyplatí se to nechat opravit či už koupím nové? Děkuji. Zřejmě asi odešla ta spirála
Pokud má sporák přepínač, horní-spodní-dohtomady spirály,tak je jednoduché zjistit kde je závada.
petruska
Jak zjistím kde je přepínač? Jsem v tomhle laik no ženská.
asd1
Ovládací kolečko je zvenku a přepínač za kolečkem zevnitř
karel556*
Přepínač je hned za tím knoflíkem přepínajícím funkce, tzn. sundat knoflíky, odmontovat vařidlovou desku a přední ovládací panel, pak se dostanete na přepínač funkcí.
petruska
Tak byl u mě známý elektrikář jde o topné těleso horní, odeslo.Takze objednáno nové.
Je třeba změřit co odešlo, jestli topný těleso, spínání, nebo nějaký drát.. Oprava se vyplatí, nejlíp šikovný kutil elektrikář. Servisy neví co za to chtít, trošku výpalný - nedáš = nepečeš, ale je fakt že cizímu bych za míň taky nedělal
Tak kamna a sporák je trochu rozdíl ale moje odpověď je.Měl jsem to samé na sporáku Mora 202 a dělal to přepínač.Dá se objednat a výměna je jednoduchá pro zručného kutila.Pokud by jste to dělal,vypněte sporák ze zásuvky,pokud ji má.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.