Nejste přihlášen/a.
Izolační desky ano,mirelon už ne.Asi tak bych to viděl ideální.Ty desky položit na parkety,slepit čely kontaktním lepidlem do jedné desky, a okolo stěn dotěsnit PUR pěnou,nebo páskem polystyrenu.Tato podložka je dostačující i jako kročejová izolace.Pokud by výška nestačila,použil bych silnější Hobru.
JABRAKA
Rozměry: | 0,59 x 0,79 m | |
Tloušťka: | 5 mm | |
Balení: | 7 m2 | |
Hustota kg/m3: | 250 | |
Akustická izolace: | 19 dB | |
Akustické zlepšení: | sone 6 | |
Odolnost proti zatížení t/m2: | 20 | |
Vyrovná nerovnosti mm: | 2 | |
Vhodná na podlahové topení: | NE | |
Hmotnost balení kg: | 8,8 | |
Tepelný odpor m2 K/W: | 0,050 |
Pak už jak jsem psal dříve.
JABRAKA
doplněno 29.04.10 09:43:Pokud se položí deska s mezerou,položí se přímo kabel s dvojitou izolací a trubka není třeba.
JB
Na parkety v 34let staré paneláku jsem zavolala formu- obyvák cca 5x4m vyšel na 6000 a co to viděli sousedi už mají parkety zrenovované také. Je to tak týden práce, děsně prachu z broušení, pak parkety firma postahovala a kde ještě zbyly mezery tak tmel, 2x lak a super. Foto poslat neumim, tak daleko ještě s PC nekamarádim.
Liduš,foto pošleš jednoduše.Pokud ho máš v počítači,stačí před odesláním odpovědi kliknout pod touto odpovědí na okénko:chci vložit obrázek.Po odeslat:se zobrazí seznam souborů v počítači,ve kterém najdeš kýžený obrázek a klik na něj a enter a odeslat a je tu.
JB
ncf- a proč zakrýt parkety plovoucí podlahou? Dcera má plovoučku v celém bytě, nevidím v tom žádné +.
ncf, Jesliže jste rozhodnut pro podlahovku, doporučil bych EPS 100 v síle 1cm. ekoflex (mirelon) 3mm a plovoučku. Co je rychlejší a levnější?
Teď nerozumím otázce-přijde mi,že podle druhu plovoučky se to odvíjí-pokoj má cca 16 metrů plochy.. My jsme pro plovoučku,otázka zněla,zda můžu dát na parkety ty desky a na ně Mirelon a plovoučku-nerad bych trápil sousedy hlukem...
Situace je v celku jasná.Na podlahu je třeba dát materiál(HOBRA)který bude sloužit pro vyrovnání drobných nerovností a současně jako kročejová izolace.Tomu ta Hobra dobře odpovídá.Pokud chceš pod podlahu dát ještě další Mirelon a vkládat další peníze,nic proti.Ale celou tloušťku podložky,bych řešil jen tou hobrou.
JABRAKA
Já vím, že se budu opakovat jako lidus, a je to spíš poznámka pod čarou...
Mám pocit, že všichni se snaží plovoučkama docílit efektu dřevěné podlahy. Vy ji tam máte, i když níž, což Vám i předělová lišta vyřeší taky, renovace Vás nevýjde dráž, pokud počítáte plovoučku se vším všudy, od vyrovnávání nerovností po lišty u plovoučky a stejně chcete raději atrapu než originál. Ale vůbec se do Vás nenavážím, je to prostě jiný pohled na věc...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.