Nejste přihlášen/a.
Pozor na to! Někdy se stavěly příčky tak, že sice nenesly strop, ale procházely svisle podlahami několika pater nad sebou. V případě zbourání takové příčky zvětšíte obývák i sousedům nad Vámi .
milancukrar - Ja to viděl u bráchy. Musel tam dát několikametrovou traverzu, uprostřed podepřenou. Jinak by sjela příčka 5 pater nad ním. Bohužel proto musí mít uprostřed místnosti ocelový pilíř. Jeho na to naštěstí někdo včas upozornil.
Magdone, máte naprsostou pravdu. Znám takovou místnost, kde dole zbourali stěnu 15cm až ke stropu.Šíře místnosti 5.5.metru. Po letech jsem dělal nahoře, ze spodní prodejny mi volali, že jim tam cosi šustí. Po odkrytí kazetového stropu se zjistilo, že tam nikdo nedal průvlak a zeď v prvním patře stojí ve vzduchu.
Pane Magdone, to mne ujišťovali "dost silně", že pod stropem je průvlak. Když viděli první fotku, přijeli do 10 minut, s hrůzným výrazem, že budeme na Nově, když to spadne...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.