Nejste přihlášen/a.
Lze udělat kabelovou redukci, kdy na zdi je 32A zásuvka a potřebuji připojit pilu která má vidlici 16A tzn. na kabelu by byla 32A vidlice a na druhém konci 16A zásuvka? Nechce se mi měnit zásuvka 32A na zdi za 16A. Jistič je tam stejně jen 3x16A.
Motor je 4 kW a běží pod 16A jističem v pohodě. Ta zásuvka na zdi se mi měnit nechce, protože všechno ostatní má taky velkou vidlici (míchačka, kolébková cirkulárka atd...), ale taky vše standardně běží pod tím 16A jističem. Musel bych ty vidlice měnit kvůli této pile na všem.
Jinak vím, že se standardně neprodávají redukce z 32A na 16A. to je nesmysl, když prodejce neví, co je tam za jistič. Mně šlo v dotazu o to, jestli to tak podle standardů může být. Je to v dílně a nechci revizáka táhnout po roce nohama napřed až bude zase kontrolovat, co se nově připojilo... Ta pila tam bude po většinu času zapojena neustále, jen občas se tam místo ní zapojí něco jiného. Někdy taky dokážu vymyslet i nemyslitelné, tak se raději ptám...
Z 32 na 16 se fakt neprodávají!
Uveďte odkaz, kdo si troufne tohleto uvést na trh?
Viděl jsem stíhačku couvat, koně blít v barvách francouzské Tricolori, ale tuhle redukci v prodejně ne )
Tahle redukce se nekoupí... Jestli odhaduji správně, tak 32A na 16A nelze bez výměny jističe tj. musí tam být 16A jistič.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.