Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dobrý den.
Máme cca rok elektřinu od čezu a v baráčku se snažíme si některé věc nastavovat na tzv noční proudů
Před pul rokem jsem si vytiskl pro zajímavost plánek časů tzv nočního proudu ale dnes sjem se ze zvědavosti podíval na čez učet a jsou tam jiné časy. Res. tzv tři pásma. Tak a teď nevím proč to čez udělal, že to co jsem si tehdy vytiskl je na druhém místě viz foto a k jak mám poznat co je aktuální? Zda mám čekat, že x krát za rok se časy zase změní?
Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji.
Je normální, že se to mění. Jsou jiné časy vpro pracovní dny a pro víkendy, pro léto a zimu a občas si to změní podle potřeby. A samozřejmě jsou šasy dány přijímacím kódem, který máte napsaný na HDO Já mám EON a v jejich aplikaci se mi ty časy zobrazují.
Tady máte oznámení o aměnách: cezdistribuce.cz/...
Princip je používat přístroje s velkou spotřebou na tuto nízkou sazbu. Jsou to zpravidla akumulační přístroje a jsou spínané buďto pevné nastavenými hodinami, nebo dálkové signálem HDO. Z principu není potřeba dodržovat nějaké přesné časy, pouze je nutné dodržet délku trvání NT v průběhu jednoho denního cyklu. Z hlediska dodavatele tento NT má smysl jako regulace spotřeby, v časech, kdy je nižší spotřeba můžou zapnout NT a tím to zkompenzovat a naopak.
jestli je ten tarif v otázce váš tak přece není problém u ČEZu zadat A1B4P5 jak jsem tu už dal na obrázku, akorát si musíte vybrat kraj nebo okres či jak to tam mají...a víte hned na čem jste..a okud máte bojler tak stačí kouknout na ten kdy začal ohřívat...možná vám dělá problém to jejich označení A1B4DP05, tak to zadjte jak jsem uvedl..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.