Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alimenty

Od: thomas odpovědí: 3 změna:
Dobrý večer mám pro vás otázku mám 2 holky beru si je každý druhý víkend plus xkrat v týdnu ke mě chodí na večeři nebo svačinu jezdíme na výlety atd bývalá dělá 12ctky platím jí skoro 6000kc a teď mi hrozí soudně že chce přidat máte radu jak to řešit? Průměrně beru cca 30000 bydlím v pronájmu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Vždycky je nejlepší dohoda, kterou soud jenom schválí. Pokud ta není možná, nezbývá než doložit, že máte své nemalé náklady, na děti řádně platíte, poskytujete jim osobní péči a další výhody nad rámec soudního nařízení (vše doložte pokud možno i účtenkami z obchodu a všeho, co jste kde platil)

Bude dobré zjistit, čím chce "bývalá" případně argumentovat, jestli drahotou - to můžete taky, náklady na bydlení - stejně tak u vás, určitě není sama - bod pro vás, artgumentoval bych i příjmy jejího přítele.

Při nejhorším by jí (i soud) mělo zbrzdit v nemístných nárocích na výživné že si děti úplně přestanete brát, to jí bude vadit, protože dobu kdy jsou děti u vás ona využívá k svému nemalému prospěchu a odpočinku.

aliment
hodnocení

2x

buď se dohodni nebo pohroz ženské střídavku péčí (alimenty=0).

hodnocení

1x

@thomas - beru si je každý druhý víkend plus xkrat v týdnu ke mě chodí na večeři nebo svačinu jezdíme na výlety atd
A co ty "neoblíbené", leč praktické věci? Oblékáte je, obouváte, podílíte se na výbavě do školy, případně nějakých kroužků, berete si OČR, když jsou nemocné? Jak jsou holčičky staré?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]