Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna umyvadla v koupelně?

Od: petri odpovědí: 12 změna:
Dobrý den nejsem příliš zběhlý v opravách a rekonstrukcích ale myslím že toto bude v pořádku mám pouze pár dotazů. Jak demontovat umyvadlo? Půjde na ten husí krk nebo flexi nebo jak se mu říká napasovat normální odpadová trubka a jaký průměr cca? Pokud vidím správně je tam i nějaká přechodka/redukce . A najdu umyvadlo které nemusím vrtat do zdi ale tak to pověsit nad vanu jako teď? Být není můj jdeš domluvený s majitelkou že mi to proplatí a nebudu sekat do zdi a zapravovat ji , lepší ať je umyvadlo na kraji vany než uprostřed zdi.
Výměna umyvadla v koupelně?
Výměna umyvadla v koupelně? #2
Výměna umyvadla v koupelně? #3

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vymeníte starý kus za nový.

koupelny-sen.cz/...

petri
hodnocení

@slavco31 a jak demontovat staré umyvadlo? Není tam žádný šroub ani u výlevky jak normálně bývá. Takže rozpojit odpad a vytáhnout?

Podle mě to drží pod vanou za ty dva šrouby v objímce, jak mají mezi sebou trubku odpadu. Na tom celém e umyvadlo nese.

petri
hodnocení

@gumidek jo to jediné co to nese, ty jsem sundal jen nevím jak napojit nové umyvadlo na ht. Jak jde vidět jen nějaký plastový závit zredukovaný na flexi hadici a ta byla nalepená, jako že lepidlem v ht .

Osobně bych tohle zrušil a používal na obojí jen vanu.

petri
hodnocení

@gumidek je to na dvě věci nehledě na to že to tam překáží a nepoužil jsem to umyvadlo ani při holení vždy vana je tam prodloužená baterie. Ale dohodl jsem se s majitelkou že to vyměním a budu mít o 2 litry levnější jeden nájem není to můj byt. Být to moje tu vanu hodím do pr*ele dám tam sprchový kout a na druhou stranu menší umyvadlo na zeď, nic víc. Ale pořád to potřebuju dopojit. Být to můj být musel bych i předělat futra kde se do koupelny díky futer nevlezla pračka až po sundání dveří pračky.

Tak bych to jen zafačoval někde vulkanizační páskou, ať to neprotejká a vyměnil to umyvadlo. Podle mě drží jen položené v tom železném koši a za sifon na sítku je šroub. Jestli je to jinak, tak to netuším, ale po tomhle bych šel.

hodnocení

0x

Jak nato tak koukám,tak bych to vyměnil všechno.Je to v hrozném stavu.Umyvadlo se dá zjistit v každém Baumaxu,Bauhaus atd.Otázka je zda Vám to celé majitelka proplatí.:(

petri
13.05.23 12:36
hodnocení

Up

silk
hodnocení

0x
To flexi dopojeni je dn40 to tam nechas?
Chces vymenit jen umyvadylko za akrylatove v cene 2000?
petri
hodnocení

Hned první odkaz a 2 litry, vyšroubuju starý spodek a jen přehodím kus za kus.
silk
Vsak ale to umyvadelko asi nema v cene odtok a dalsi ne? Tak proc resis to uchzceni a flexi trubku? To meni nebudes

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]