Nejste přihlášen/a.
Uniká mi ze štípačky na dřevo olej. Kde nechat opravit? Stř, Kraj nebo Praha. Děkuji za radu.
No tak záleží na tom, co tomu je a co to je za výrobek. Firmu z prvního odkazu (CH+S Servis) bych rovnou vynechal. Druhou firmu neznám, ale pokud dělá s pražskou pobočkou Dimeru, byl bych ostražitý. Pokud bych chtěl mít jistotu a nevadily by mi kilometry, vzali bych to k Jirkovi Hanouskovi do Sadské, nebo přímo v Praze bych se zkusil domluvit v zeleným baráku na Průmyslové / Černokostelecké, ale pokud tam přivezete celou štípačku a ne jen válec, tak vás s největší pravděpodobností odmítnou.
U Hanouska mi vyskočilo, kdy mají vánoční svátky, druhý odkaz výstraha, tak jsem nekoukal.
Osobně bych to vyfotil, pak jim poslal email, zdali se s tím můžu stavit, aby to opravili. Zatím mne všude opravili pístnice, někdy raději bez záruky a drží to.
Zásadní otázka je, odkud to teče. Pokud to teče okolo pístnice, dá se přetěsnit válec, často je u takových zařízení k vidění prasklina na výstupu zubového čerpadla (ale to teče zpravidla dost) Stejně tak to může téct někde ve spoji hadic, nebo u ventilu. Prostě je potřeba zjisti, odkud to sákne. Pokud to nedáte, tak pak jedině servis dané značky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.