Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,máme léta el.vestavěnou troubu kombinovanous plynovým hořákem MORA 4603.
Doma nám teď přestala pect zespoda trouba,mohl by mi někdo dát návod jak vyměnit tělěso,nebo čím by to jinak mohlo být. Já už to měl jednou vytažené z linky venku,ale mě příjde, že ze spodu tam v tom pidiprostoru spirála tělěsa není,navíc ze zadu jsou vidět šrouby na matkách od horního a kruhového tělesa...v místech kde klasický bývá dolní těleso,sice přívodová drátky jsou,takové menší,ale šrouby od spirály nikoliv,tak nevím jestli to je ono či nikoliv...navíc jak se k tomu připadně dostat...? Mohl by mi nekdo poradit,nebo poslat videonávod na telefon 728111004 radu pokud někdo vlastní to samé? Děkuji. Dandy.
Vytiahnete rúru von,dáte dole zadný kryt a tam určite uvidíte spodnú špirálu a aj to ako je uchytená. Doteraz som sa nestretol s tým,aby to bolo inak a je jedno či to bol samostatný sporák,vstavaný alebo či bola špirála pod plechom alebo vo vnútri rury. Stále je prístup ku elektroištalacii zo zadu. A na značke tiež nezaleží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.