Ahoj. Mám elektrickou řetězovku Parkside. Od podzimu jsem ji nepoužil a leží v dílně. No a včera koukám, pod ní louže oleje! To je normální? Že olej z pily při nepoužívání samovolně vytéká? Jakože nevychcala celá nádržka, ale mastné kolo pod ní je... Díky.
Záleži,že ako je urobený systém mazania. U kvalitnej píly s olejovým čerpadlom olej nevyteká,no po opotrebovaní tesniacích častí čerpadla začne časom tiež vytekať. Ak je mazanie samospádom s regulačným prvkom a ten prestane dobre tesniť tak to bude tiež vytekať.
turbot
Aha. Tato čerpadlo nebude mít, je to hobby model. To jsem netušil, že to mají takto udělané. Jí zkusím hodit na bok tedy. Děkuji za jedinou slušnou odpověď, nenaznačující, že jsem úplný idiot protože neznám vše na planetě
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.