Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepení PVC na dřevo

Od: drachir® odpovědí: 9 změna:

zdravím dá se PVC z kuchyňské linky znovu přilepit lepidlem DISPERCOL nebo musím použít speciální lepidlo děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pracovní kuchyňské desky nemají povrch PVC, ale melamin, v tomto koutě Evropy přezdívaný Umacart

Pokud jde o nějaký samodomo bastl s nalepeným PVC, tak jediné, čím to bude držet je Chemoprén - nejlépe Extrém, případně jinént kontaktní lepidlo, rozhodně ne disperzní.

hodnocení

0x
PVC na kuchyňské lince? Velmi zajímavé.
Nebyla by fotka?

hodnocení

asi jsme si nerozuměli a já to špatně podal je to na dvířkách linky viz foto ten Chemoprén by asi byl dobrý díky

Lepení PVC na dřevo

Hmm, to vypadá na šílenství z IKEA :(

Ano, to sice můžete přilepit, ale ty fólie používané těmito nábytko - šmejdy jsou tak ošizené, že se odlepují takřka na počkání a hlavně je dokáže smrštit i teplo od indukční desky. O páře z myčky nemluvě.

Ale zase to bylo levný... *smich**smich*

hodnocení

prosím o radu čím to přilepit né výsměch co jsme si to nechali udělat jinak po 11 letech provozu jedny dvířka na dnešní poměry dobrý né !

Radu jste dostal - Chemopren. Ovšem jak jsem napsal, je to spíše ztráta času, ta kvalita je fakt tristní . Pokud jde jen o odlepený růžek, budiž. Ale zrovna nedávno jsem viděl pěkně renovovanou kuchyni od podobného výrobce - zákazník si na to nechal vyměnit dvířka od české firmy

grena.cz/...

Sice na tom barevným fleku nikde nevidím odlepenou folii na dvířkách, ale jedině to přilepit Chemoprénem. Ovšem přilepíš jeden roh a hned můžeš lepit další roh. A tak pořád dokola.

Otázka je, jestli by nebyl čas na malou rekontrukci kuchyně. Dvířka vyhodit a dát všude šuplata. Taktéž koupit vestavnou myčku a dát předek i na myčku. Nebylo by to až tak drahý a parády na rozdávání.

hodnocení

zdravím a prosím nevíte náhodou cenu také jsem poptával firmy a jelikož by museli vyměnit i zásuvky tak radili novou kuchyň ! proto ta varianta .

Cena se nedá vůbec určit. Neví se kolik by bylo šuplat, jaký pojezdy, jaký předky.
Vyměnit zásuvky je myšleno co? Těch pár pod varnou deskou?
To by samozřejmě chtělo taky vyměnit. Pro firmu je jednodušší vyměnit komplet celou kuchyň, ale je to naprosto zbytečný. Ty korpusy jsou dobrý, těm nic není. Jen vše odkovat a našroubovat nový pojezdy na šuplata. Uznávám, že se to podstatně lépe šroubuje před složením skříňky, ale není to žádný velký problém to udělat i do hotový skříňky. Jen chtít. Pro velký firmy nezajímavý.
Asi by to chtělo najít nějakýho truhláře, co dělá sám či ve dvou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]