Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spravit mezeru mezi hor. skříňkami kuch. linky

Od: sarka* odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně vzniklé mezery u horních skříněk kuch. linky. Jedná se onapojení skříněk v rohu, kdy se jedna skříňka "vyrvala" a vznikla mezi skříňkami mezera už skoro 1 cm. Šlo by to stáhnou spojkama (svěrkama) a následně opět nějak spojit nebo je třeba "ujetou" skříňku celou vymontovat a řešit jinak. Detaily na fotkách

Jak spravit mezeru mezi hor. skříňkami kuch. linky
Jak spravit mezeru mezi hor. skříňkami kuch. linky #2
Jak spravit mezeru mezi hor. skříňkami kuch. linky #3

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Neodborně pověšené skříňky,sundat dolů a pověsit znovu někým,kdo to dokáže.:-D Nechápu,jak se mohla vyrvat,pravděpodobně není roh stěny přesně do pravéno úhlu ale to podle těch fotek se nepozná.:(

tj
Já vám řeknu jak: odflaknutým přichycením ke zdi. Když vidím poslední dobou práce truhlářů, kteří skříňky montují (neříkám že všichni) tak to provedou na "věřím v boha" a "to stačí". Jenže pak se do skříněk dá nádobí a buďto se vyrvou malé vrutíky ze skříně, nebo se vylomí zase malinké hmoždinky ze zdi. To, na co chytají páni truhláři do zdi skříňky na nádobí používám já na obrázky, hodiny. :)
Jinak se připojuji k ostatním rádcům. Bude se to muset sundat a přichytit pořádně, všechno, následně doporučuji svrtat skříňky k sobě, i ty rohové. Zvýší se tím nosnost, část váhy přeberou sousední skříňky.
sarka*
hodnocení

Bohužel je to už více jak rok po záruce. A žádný truhlář to nepříjde opravovat po jiném truhláři.A hodinový manžel si s tím asi neporadí, nevím no. :(

Hodinového by som nepodceňoval. Keď, tak vám možno vypomôže s niečím iným.

Zaspievajme si : ja ti ho tam nasrobujem ...

hodnocení

1x

Fusersky slendrian to vesal, ak je to v zaruke, tak komplet vsetko zvesit a prerobit, jedneho dna vam to moze cele padnut na hlavu, ak to nebude poriadne kotvene.

hodnocení

0x

No, moc z těch fotek nejsem moudrej. Ta první mě vůbec není jasná a na těch dalších je viděl škvíra někde v rohu. Pro přesný posouzení by se to muselo vidět v celkovým pohledu. Nebylo by pár fotek? Nejen detaily?

hodnocení

0x

Zdá se, že tam nedal nábytkové spojovací šrouby a rval to vruty a přitom to ani neměl stažené k sobě, klasika, od kuchyňářů to vídám často. Sranda je, že ty spojovačky mívaj a nechávaj je v šuplíku. Skříňku sundat, očistit od těch odštěpků, co vrut vytlačil, díru převrtat a dát tam spojovačku. Stejnou léčbu i u ostatních skříněk. Běžně to dělávám a překvapení - jsem hodinový manžel...;)

doplněno 08.02.23 20:17:

Jo, na podobné zkušenosti s "kolegy" také narážím, což mě docela štve. Jsem z Přerova, ale těžko bych pomohl, nevím, kam dřív skočit... Nové zákazníky ani nenabírám, dělám jen pro stálé a stejně nestíhám...

sarka*
hodnocení

Tak to jste šikovný, naposledy, když mi jeden hodinový manžel montoval police na zeď, neměl ani vrtačku s příklepem...*zed* Odkud jste?

111®
hodnocení

0x

spojuje se to tímto, koupíte v různých délkách

briol.cz/...

sarka*
hodnocení

Děkuji všem za názory, ano našla jsem si to už, hned jak to psal pan Berger...Teď najít někoho kdo to provede...to bude fuška *uf*

Pokud jsi někde mezi Trutnovem a Semily, tak dej vědět. Za kafe to udělám.
sarka*
hodnocení

Škoda, jsem z Havířova :)

Tak to mám malinko z ruky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]