Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně vzniklé mezery u horních skříněk kuch. linky. Jedná se onapojení skříněk v rohu, kdy se jedna skříňka "vyrvala" a vznikla mezi skříňkami mezera už skoro 1 cm. Šlo by to stáhnou spojkama (svěrkama) a následně opět nějak spojit nebo je třeba "ujetou" skříňku celou vymontovat a řešit jinak. Detaily na fotkách
Neodborně pověšené skříňky,sundat dolů a pověsit znovu někým,kdo to dokáže.
Nechápu,jak se mohla vyrvat,pravděpodobně není roh stěny přesně do pravéno úhlu ale to podle těch fotek se nepozná.![]()
Zdá se, že tam nedal nábytkové spojovací šrouby a rval to vruty a přitom to ani neměl stažené k sobě, klasika, od kuchyňářů to vídám často. Sranda je, že ty spojovačky mívaj a nechávaj je v šuplíku. Skříňku sundat, očistit od těch odštěpků, co vrut vytlačil, díru převrtat a dát tam spojovačku. Stejnou léčbu i u ostatních skříněk. Běžně to dělávám a překvapení - jsem hodinový manžel...![]()
Jo, na podobné zkušenosti s "kolegy" také narážím, což mě docela štve. Jsem z Přerova, ale těžko bych pomohl, nevím, kam dřív skočit... Nové zákazníky ani nenabírám, dělám jen pro stálé a stejně nestíhám...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.