Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovala bych poradit ohledně vzniklé mezery u horních skříněk kuch. linky. Jedná se onapojení skříněk v rohu, kdy se jedna skříňka "vyrvala" a vznikla mezi skříňkami mezera už skoro 1 cm. Šlo by to stáhnou spojkama (svěrkama) a následně opět nějak spojit nebo je třeba "ujetou" skříňku celou vymontovat a řešit jinak. Detaily na fotkách
Neodborně pověšené skříňky,sundat dolů a pověsit znovu někým,kdo to dokáže. Nechápu,jak se mohla vyrvat,pravděpodobně není roh stěny přesně do pravéno úhlu ale to podle těch fotek se nepozná.
Zdá se, že tam nedal nábytkové spojovací šrouby a rval to vruty a přitom to ani neměl stažené k sobě, klasika, od kuchyňářů to vídám často. Sranda je, že ty spojovačky mívaj a nechávaj je v šuplíku. Skříňku sundat, očistit od těch odštěpků, co vrut vytlačil, díru převrtat a dát tam spojovačku. Stejnou léčbu i u ostatních skříněk. Běžně to dělávám a překvapení - jsem hodinový manžel...
Jo, na podobné zkušenosti s "kolegy" také narážím, což mě docela štve. Jsem z Přerova, ale těžko bych pomohl, nevím, kam dřív skočit... Nové zákazníky ani nenabírám, dělám jen pro stálé a stejně nestíhám...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.