Nejste přihlášen/a.
Má někdo s tímto zkušenost? lze to opravit u troch zdatného elektrikáře_
kde má rozbruška ten výstup? Definuj přesně..může se nerozjet pro vadný vypínač, uhlíky nebo motor..nebo přerušenou šňůru, ale jak to souvisí s výstupem mne nenapadlo..
Kde jste tohle naměřil? Pokud je to proud, který odebírá flexa, tak na to pozor, 4A je přes 900W, pokud tohle jde do flexy aniž se roztočí, tak je v ní nějaká závažná závada a mohla by vyhořet. Jestli vám tohle někdo opraví nelze předvídat, ale pokud je to značkový stroj, tak bych to zkusil, pro nějakou čínu bych použil sběrný kontejner na elektro.
Zkusil jsem se podívat do generátoru ale neúspěšně. Tak jsem to zase složil bez nalezení závady. Napětí i proud v zásuvce je , žárovka na 220V tam svítí, ale rozbrušovačka ne. V dílně normálně s ní pracuji. Nebude to tak, že průběh proudu není sinusový? A jak to opravit? Poraďte prosím.
Aha, tak jste upřesnil, že napájení je z generátoru. To nemůžete napsat hned? Pokud flexa jede v garáži a na generátor nikoliv, bude nejspíš problém v generátoru a to se obávám, že bude schopen opravit jen servis. Ten generátor nedává sinusový proud? Co je to za generátor?
Průběh generátoru je snad sinusový. Jestli spíš není problém v tom, že generátor není schopen dodat rozběhový proud pro flexu. Ale k tomu máte informace vy a pánbůh.
Tak, tak, na rozbeh motora s prikonom napr 1000W musi byt centrala schopna dodat aspon trojnasobok, pri velmi tazkom rozbehu aj viac. Podla mna vam to zhodia ochrany v centrale. Zapojte tam odporovu zataz, napr konvektor, prepnuty na stupen okolo 1000W, to zrejme pojde bez problemu, kedze to nema narazovy odber pri starte.
Ake udaje su na stitku centraly?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.